Glas Javnosti

CRNA BAKO! Podneta krivična prijava protiv Bake Praseta zbog seksa sa maloletnicama (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Uprava kriminalističke policije podnela je krivičnu prijavu protiv Jutjubera Bogdana Ilića poznatog kao Baka Prase, zbog, kako se sumnja, nedozvoljenih polnih radnji sa maloletnom osobom.

Kako je saopšteno iz kancelarije Zaštitnika građana MUP je uputio odgovor Zaštitniku u okviru postupka koji je on pokrenuo po sopstvenoj inicijativi posle saznanja iz medija o navodnim nedozvoljenim polnim radnjama pomenutog Jutjubera.

Službenici Uprave kriminalističke policije izvršili su odgovarajuće provere i utvrdili da su 7. i 8. jula primljene dve prijave građana putem elektronske pošte, u kojima se ukazivalo na video zapis na platformi "Jutjub", u kome Baka Prase objavljuje sadržaj komunikacije ostvaren putem društvene mreže Instagram sa maloletnim licima, kao i da je imao seksualne odnose sa jednom maloletnicom.

Ove prijave građana su, zajedno sa arhiviranim spornim "Jutjub" snimkom 8. jula dostavljene Posebnom odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradi, naveo je MUP u odgovoru Zaštitniku građana.

Zaštitnik građana podseća da je iz medija dobio informacije o navodnim nedozvoljenim polnim radnjama popularnof Jutjubera sa maloletnom osobom ženskog pola i njegovog priznanja u medijima da je izvršio navodnu obljubu sa detetom, kao i mizoginim govorom upućenim ženskim osobama.

(Glas javnosti/ Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR