Glas Javnosti

ĆERKA PETRA KOJI JE PREMINUO NA VMA SE OGLASILA: 'Četiri dana je njegovo TELO BILO U TOALETU, pronašla ga ČISTAČICA'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Petar Simić (82) nestao je 1. maja, a pronađen je mrtav na VMA. Njegovoj ćerki Maji javljeno je četiri dana kasnije da joj je otac preminuo i da su ga pronašli u zgradi ove ustanove.

- Od kada sam dobila poziv da mi jave da mi je otac preminuo, nisam imala nikakve konkretne informacije. Tek kada sam otišla da vidim telo i da preuzmem njegove stvari, saznala sam da je moj otac pronađen u toaletu VMA - priča Maja za "Telegraf".

Kako kaže, on je u ambulantu Hitne pomoći pri VMA otišao ujutru zbog bolova u stomaku. Knjižicu je predao u 8.40, da bi potom satima čekao hirurga.

 

Porodici je u 14.45 sati javio da i dalje nije primljen na pregled, bio je veoma ljut. Nakon toga izgubili su svaki kontakt sa njim jer mu se telefon ugasio.

- Ovo je stvarno nedopustivo. Četiri dana je njegovo telo bilo u toaletu. Tek ga je danas pronašla čistačica. Ja sam pored tog toaleta prošla dva puta i razmišljala da uđem da proverim da li je unutra, međutim, računala sam da je za pet dana neko ušao da ih očisti i da bi ga pronašao - dodaje ona.

 

I Maja i njena majka su više puta zvale bolnicu, odlazile tamo da ga traže, postavljale i obaveštenja po zgradi ove ustanove, ni ne sluteći da se Petar sve vreme nalazio tamo.

Sa VMA su za Telegraf rekli da je pacijent upisan u 8.40 ujutru, ali da ne znaju šta se sa njim naknadno dogodilo. Nakon što je telo pronađeno, iz ove ustanove nismo dobili komentar.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR