Glas Javnosti

Centar za socijalni rad u Zaječaru: Nije bilo prijava za nasilje u porodici

Hronika
Autor: Glas javnosti

Centar za socijalni rad u Zaječaru saopštio je, povodom tragične smrti maloletne P.V. koji se desio u tom gradu, da je porodica nastradale devojčice bila na evidenciji centra, ali da do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici. Prenosi RTS

Centar za socijalni rad u Zaječaru saopštio je, povodom tragične smrti maloletne P.V. koji se desio u tom gradu, da je porodica nastradale devojčice bila na evidenciji centra, ali da do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici.


"Porodica maloletne P.V. je na evidenciji ovog Centra bila po raznim osnovama još od 2016. godine, tako da je Centar za socijalni rad kontinuirano pratio ovu porodicu u postupcima koji su povremeno vođeni, preduzimajući sve mere iz svoje nadležnosti", navedeno je u saopštenju.

Centar je izrazio duboko žaljenje zbog smrti maloletne P. V. navodeći da očekuje da nadležni organi vrlo brzo utvrde sve činjenice.

"Centar naglašava da u dosadašnjem radu sa porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu", kaže se u saopštenju Centra za socijalni rad u Zaječaru.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR