Glas Javnosti

CELE NOĆI GASILI POŽAR U NOVOM SADU! Pogledajte snimke sa zgarišta hipermarketa, čudo da nema povređenih (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Cele noći trajala je borba sa vatrenom stihijom u Novom Sadu. U požaru koji je izbio u Hipermarketu Tempo u ovom gradi, oko 23 sata, a za pet minuta stigli vatrogasci, napravljena je velika materijalna šteta.

Vatru je gasilo 54 vatrogasca i 22 vozila, među kojima su bila i dobrovoljna vatrogasna društva. Na licu mesta je bio i veliki broj policajaca.Objekat u kome je izbio požar površine je 7.000 metara kvadratnih.

Portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, izjavio je da u požaru niko nije povređen, a jedna žena je prevezena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici jer se nagutala dima.

- Požar koji je izbio u noći između ponedeljka i utorka u Tempo hipermarketu u industrijskoj zoni u Novom Sadu lokalizovan je jutros u šest časova. Nema povređenih, a zahvaljujući brzoj reakciji zaposlenih, oko 20 ljudi koji su se nalazili u trenutku izbijanja požara u prodavnici odmah je prebačeno na sigurno.

 Na objektu je načinjena velika šteta, a kompanija Delez Srbija aktivno sarađuje sa nadležnim organima kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti koje su dovele do požara- saopšteno je iz PR službe Tempa. 

Kako dalje navode, Tempo će nažalost zbog novonastalih okolnosti biti zatvoren do daljnjeg.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR