Glas Javnosti

ČEDOMORKA IZ BRUSA: Stavila je bebu u KESU i odnela na DEPONIJU, krila trudnoću zbog OSUDE SREDINE

Hronika
Autor: Glas javnosti

J.Đ. (21) iz Brusa priznala je pred Osnovnim sudom da je bebu po rođenju stavila u kesu od praška za veš i da je beba tada umrla, pa je odnela na deponiju jer nije želela osudu sredine.

Ona je optužena da je u aprilu posle porođaja ubila svoju bebu, a juče je na suđenju pred Osnovnim sudom u Brusu priznala da je ovo uradila, navodno, jer je bila u postporođajnoj depresiji.

Podsetimo, devojka iz okoline Brusa uhapšena je krajem aprila kada se javila lekaru zbog krvarenja. Iako je utvrđeno da se porodila, ona je to negirala, ali su policajci na smetlištu blizu njene kuće otrkili leš novorođenčeta.

- Ona je u istrazi već priznala da je ubila bebu, a na suđenju je rekla da joj je izuzetno teško da ponovo govori o tome i da se ne oseća dobro, pa da će ostati pri iskazu koji je dala tužiocu. Objasnila je da je dete rodila u kupatilu, umotala ga u peškir, pa potom stavila u kesu od praška i odnela na deponiju, a da je beba umrla dok ju je stavljala u kesu - rekao je izvor i dodao:

"Devojka je objasnila da je trudnoću krila zbog osude sredine, pošto sa ocem bebe nije ostala u vezi. Tužilaštvo je zatražilo 18 meseci zatvora za devojku, a kako je njenim svedočenjem okončan ovaj postupak, veruje se da će uskoro biti doneta presuda".

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR