Glas Javnosti

ČEDINA SUPRUGA JELENA O INCIDENTU NA NOVOM BEOGRADU: 'Nismo više mogli da trpimo svakodnevno nasilje, DECA SU NAM SVE GLEDALA'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Posle incidenta na Novom Beogradu kada je Čedomir Jovanović demolirao lokal brze hrane braneći se od navijačkih huligana oglasila se i supruga lidera LDP-a Jelena Jovanović.

Jelena kaže da godinama njihova porodica trpi maltretiranje navijača, najčešće ispred zgrade u kojoj žive, a da je policija uredno obaveštavana o tome.

To se, kako kaže, dogodilo i sinoć.

- Kad je sinoć oko 21 sat moj suprug izašao iz automobila, verbalno ga je napalo nekoliko mladića koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizički i on je odreagovalo - kaže Jelena Jovanović.

Nadam se, kako kaže, da će policija odreagovati i sprečiti svakodnevno zlostavljanje, a medije moli da da izveštavaju objektivno o događajima u kojima se spominje Čedomir.

- Nije nasilnik već se branio od nasilnika. Kako i zašto je moguće da svaka vest o njemu bude negativna? Čedomir je sinoć branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma - kaže Jelena Jovanović.

Upozorava da, kako kaže, predugo traje ovo maltretiranje:

- Ugrožena je bezbednost naše porodice, dece koja su noćas bila svedoci događaja, koji se desio ispod njihovog prozora. Često slušaju odatle uvredljive pesme i pretnje od strane navijača, navodi Jelena Jovanović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR