Glas Javnosti

ČEDA SE OGLASIO POSLE DEMOLIRANJA FAST FUD LOKALA: 'Morao sam tako da uradim jer HULIGANI samo taj JEZIK RAZUMEJU'! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon incidenta u kojem je sinoć razbio staklo na jednom lokalu brze hrane na Novom Beogradu, predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je da je bio prinuđen na taj potez jer je branio svoju bezbednost od huligana koji su ga napali.

Jovanović  je za TV Prva kazao da jeste bacio stolicu na staklo, ali sve zato što je napadnut, i poručio da se nikome neće sklanjati sa puta. Rekao je i da mu je žao zbog ljudi koji su bili u lokalu, i zbog radnika u njemu.

-  Ovde su kamere i oko ove zgrade su kamere neću da pričam ništa dalje, to je sve snimljeno pa neka se gleda. Kao i do sada baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave ti huligani, ali ja im se neću sklanjati sa puta. Ovde živim tu mi je porodica, i ko god misli da ću se ja sklanjati sa puta njima, vara se - rekao je Jovanović jutro nakon incidenta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

On je rekao da nije bio prvi put meta napada navijačkih grupa.

- Ovde me redovno čekaju kao i sinoć. evo to je taj demolirani lokal. Da li sam ja bacio stolicu u ovo staklo, jesam, zato što oni samo taj jezik razumeju i nijedan drugi - kazao je lider LDP:

- A to što je ovo staklo problem a nije problem Beton hala, njihovo divljanje, skidanje gaća, maltretiranje svakog poštenog čoveka, to sa mnom ne može da prođe. Niti da to očekuju od mene. Ovde živim svako jutro idem ovde u pekaru. Nisam ja došao kod njih nego oni kod mene.

Rekao je da ne planira da podnese krivične prijave.

- Žao mi je, tu su bili ljudi. Nisu krivi. Nemam nikakve veze sa njima. Oni rade, zbog toga mi je žao. Nek ne dolaze kod mene. Nek me zaobilaze na ulici, apsolutno me ne interesuje, niššta me ne obavezuje. Da nisu došli, da me nisu napali ne bi ništa od toga bilo - istakao je Jovanović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR