Glas Javnosti
posta

ČEDA SE JAVIO IZ POLICIJE: Gledaju me kao LUDAKA, sad pitajte MOJU TAŠTU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Čedomir Jovanović, lider LDP, trenutno je u policijskoj stanici na Novom Beogradu, odakle se kratko javio Kuriru tvrdeći da je došao sam da se prijavi za "navodno nasilje u porodici" pošto je čuo da ga je supruga Jelena prijavila.

- Tu sam još, u policiji...Evo ljudi sede pored mene i gledaju me ovde ko ludaka...A šta da vam kažem?! Otkud znam ko me pijavio - rekao je vidno uzrujani Jovanović.

Na naše pitanje šta mu je u policiji rečeno, te da li je dao izjavu za nasilje i da li mu je predočeno ko je protiv njega podneo prijavu, kazao je da "nema pojma". Na našu konstataciju da su mediji preneli da je policiji stigla prijava danas oko 11:25 sati od njegove tašte Gordane Savić, Jovanović je rekao:

- Otkuda znam! Pitajte moju taštu! Eto, zovite je i pitajte što je prijavila!

On nije želeo detaljnije da govori o tome o čemu je govorio pred policijskim službenicima.

Podsetimo, Jovanović je ranije danas potvrdio za Kurir da je došlo do tuče sa suprugom Jelenom, da je izašao iz stana i da je kod prijatelja, te da će, pošto je saznao da je protiv njega podneta prijava za nasilje u porodici, otići i sam u policijsku stanicu da se prijavi. To je i uradio.

U međuvremenu je njegova supruga Jelena negirala da je došlo do tuče uz tvrdnju da im "Rusi nameštaju", te da sprema ručak za decu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR