Glas Javnosti
posta

ČEDA PRIZNAO DA JE TUKAO VLASNIKA FIZIO CENTRA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Lider LDP-a Čedomir Jovanović proveo je oko sat i po vremena na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u kojem je davao izjavu povodom incidenta koji se dogodio u julu prošle godine kada je teniskim reketom pretukao vlasnika Fizio centra Žarka Ivkovića.

Lider LDP obratio se medijima nakon završetka saslušanja rekavši da je tačno da je napao Ivkovića.

On je dodao da ništa ne poriče, a o celom događaju postoji čak i video snimak. On je istakao i da je vlasnika Fizio centra napao kako bi zaštitio svoju porodicu a potom do detalja ispričao šta je prethodilo incidentu.

- Meni je drago što sam konačno bio u prilici da kažem ono što se desilo. Priznao sam. Kriv sam. Svako od nas na svoj način uči lekcije. Prešao sam neke granice koje su za mene bile nedodirljive. Ja bih sve uradio da zaštitim svoju porodicu - prenosi njegove reči portal Nova.

- Tog dana izašao sam iz bolnice i vozač me je dovezao do stana nakon čega sam ga poslao do Fizio centra kako bi uzeo aparat za masažu zbog bolova u ramenu koje sam imao. On me je u jednom trenutku nazvao i rekao da može da uđe, da ne valja ključ, a potom su iz Fizio centra izašli i rekli da ne dolazi. Pitao sam Jelenu šta se dešava, a ona kaže, ma pusti i kreće joj suza. Tada sam išao do garaže iako mi je bilo teško, seo u automobil i krenuo do tog mesta. Video sam reket u automobilu od ćerke, ja sam njega poneo kako bih mogao da se pridržavam jer sam teško hodao. Kada sam stigao ispred Fizio centra, on me je video i rekao ‘pusti, imam dete, morao sam'“, rekao je Jovanović i dodao da je tada eksplodirao i riknuo: „ima i ona četvoro, zar ste tvoje dete i ti važniji od nje" - rekao je Jovanović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR