Glas Javnosti

HOROR KOD ČAČKA: Trudnu ženu kasapio na spavanju, pa izvršio samoubistvo! Ona upala u komu i izgubila bebu!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Čačanku Danijelu Krivokapić, je 16. juna u porodičnoj kući u selu Zablaća u okolini Čačka, suprug iskasapio nožem na spavanju. Posle više operacija ona je otpuštena na kućno lečenje, ali je zbog kome u koju je upala, izgubila bebu.

Danijela je otpuštena iz bolnice, međutim sada je čeka dug oporavak od povreda koje je zadobila u toj kobnoj noći. 

"Evo upravo se spremam da idem na kontrolu u bolnicu, ali rane još uvek nisu zalečene. Pored operativnog zahvata na stomaku, operisane su mi i obe ruke na kojima još uvek nosim gips. Na svu sreću prsti mi nisu oštećeni, a lekari su rekli da neće biti posledica od povreda,“ rekla je Danijela.

 

S obzirom na to da joj je stomak bio povređen i da su stradali unutrašnji organi, Danijela je zapala u komu koja je trajala duže od jednog dana, zbog čega je izgubila bebu.

Na pitanje novinara kako je prihvatila vest da je njen suprug nakon toga što je njoj naneo teške telesne povrede, izvšio samoubistvo, ona kaže da se i dalje teško nosi sa svim što joj se dogodilo, a posebno činjenicom da je suprug pokušao da ubije naočigled njihove maloletne dece.

"To sam saznala deseti dan po izlasku sa odeljenja intenzivne nege i to od pacijenata koji su mi to rekli, ne znajući da je to moj suprug," priča Danijela. 

 

„Deca su preživela veliku traumu, budući da su bili prisutni. Dva starija sina su trenutno kod mojih roditelja u Ivanjici, pa čak i petogodišnja kći ima košmare. Ona je probudila jedanaestogodišnjeg mališana koji je pokušao da me odbrani. Otac ga je posekao po tetivama na rukama“ objasnila je Dnijela. 

Podsetimo, za nasilje u porodici Krivokuća, javnost je saznala dvadesetak dana uoči ranjavanja Danijele. Njen suprug,  imao je zabranu prilaska porodici zbog nasilja, a tog dana vratio se s namerom da zapali kuću. Uhapšen je i smešten na odeljenje psihijatrije, nakon što je pušten, vratio se u kuću s nožem, nameravajući da Danijelu ubije na spavanju.

Nakon pokušaja krvavog pira izvršio je samoubistvo vešanjem. Komšije su ga pronašle 200 metara od porodične kuće i prijavile slučaj čačanskoj Policijskoj upravi. Inače, Radoje je svoju porodicu zlostavljao godinama, kako je ranije ispričala Danijela za portal Nova s, uglavnom, u alkoholisanom stanju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR