Glas Javnosti

BRUS OSTAO ZATEČEN! Čuveni frulaš neprimereno dodirivao svoju MALOLETNU UČENICU? NJEGOV BRAT JE U ŠOKU ZBOG OPTUŽBI

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Brusu je uhapšen poznati nastavnik frule, nakon optužbi roditelja jedne od njegovih učenica, da je nad njihovim desetogodišnjim detetom, tokom privatnog časa, ovaj nastavnik vršio nedozvoljene polne radnje.

Podsećamo, devojčica koju je nastavnik navodno, neprimereno dodirivao po grudima, požalila se roditeljima, a oni su slučaj odmah prijavili policiji, nakon čega je dotični M.C. (64) iz Brusa uhapšen.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova.

Desetogodišnja devojčica, koja inače ne živi u Brusu, pohađala je privatne časove frule kod M.C.

On je inače poznati frulaš, koji godinama deci drži časove frule, učestvuje na raznim takmičenjima sa ovim tradicionalnim instrumentom a ima i svoje kulturno- umetničko društvo i podučava decu folkloru.

Meštani Brusa koji poznaju ovog nastavnika, kažu da su zatečeni njegovim privođenjem i da on taj posao radi decenijama, a da se do sada nikada ovakvo nešto nije desilo.

I brat osumnjičenog kaže da je u šoku nakon poslednjih dešavanja. On se zatekao zajedno sa bratom u trenutku hapšenja i kaže da u očetku nije znao zašto mu brata vode. Tek kasnije, detalje je pročitao u medijima- rekao je za Kurir brat optuženog frulaša.

Prema njegovim rečima, M.C. je uvak držao privatne časove deci u grupama i nikada se nije dešavalo da času prisustvuje manje od pet-šest učenika, niti se ikada na njegovog brata neko žalio za slične stvari. Ima oko 40 učenika i kaže da nikada niko iz njihovog okruženja nije primetio znak za uzbunu ili bilo šta slično.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR