Glas Javnosti

BRAT MU POGINUO U UDESU, DRUGI JEDVA PREŽIVEO: Tužna sudbina nastradalog mladića u udesu kod Vladimiraca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jedan od trojice poginulih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 22.20 sati kod Vladimiraca na putu Šabac-Obrenovac je Damjan Š. (20), a prema rečima njegovog prijatelja iz škole, imao je tešku sudbinu, njegov brat od strica je pre nekoliko godina jedva ostao živ, a drugi brat je poginuo takođe u saobraćajnoj nesreći.

- Njegov brat od strica je pre pet, ili šest godina imao nesreću sa motorom i jedva je ostao živ. Drugi brat mu je poginuo kada je udario kolima u kamion - rekao je njegov prijatelj.

Inače, na mestu su poginuli su Danijel Č. (34) i Siniša B. (26), a Damjan Š. (20) je preminuo kasnije u bolnici u Šapcu.

- On je preminuo jutros u 6.20 u bolnici u Šapcu. Lekari su se do poslednjeg časa borili da spasu život nesrećnom mladiću. Primlјen je u veoma teškom stanju, bez svesti, u jedinicu intenzivne nege, sa frakturama ekstremiteta, kontuzijom pluća i hematomima na mozgu. Urađena je dijagnostika, reanimacija, intubiran je, ali je na žalost jutros u 6,20 podlegao teškim povredama - rekli su u šabačkoj bolnici za Telegraf.

Podsetimo, do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su stradala trojica mladića, Danijel Č. (34) iz Prova, Damjan Š. (20) i Siniša B. (26), a teško povređen N.B. (31) iz Lazarevca, došlo je kada je "pežo 206", kojeg su navodno tek popravili, prešao u suprotnu traku i udario u "audi" kod Vladimiraca na putu Šabac-Obrenovac.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR