Glas Javnosti

KRVNA OSVETA! Svedok ispričao neverovatne detalje rata između Luke Bojovića i porodice Šaranović!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nikola Bojović, brat Luke Bojovića, ubijen je iz krvne osvete!

Ovo je pred crnogorskim sudom izjavio Miloš Vojinović, koji je sa tužilaštvom skopio sporazum o svedočenju tokom postupka za ubistvo brata Luke Bojovića.

- Bojović nije ubijen džabe, u pitanju bila krvna osveta! Ubijen je zbog Brana Šaranovića - rekao je, kako prenosi crnogorski "Dan", tokom svedočenja video linkom.

Vojnović je u zatvoru u Padinskoj skeli zbog učešća u ovom, kao i ubistvu Miloša Vidakovića u Budvi. Služi kaznu od deset i po godina zatvora. Vojinović je, prema pisanju crnogorskog "Dana", sproveden u beogradski Viši sud iz KPZ Padinska skela i linkom saopštio svoja saznanja o brutalnom ubistvu Nikole Bojovića, koji je 30. aprila 2013. izrešetan u centru Beograda. Vojinović je potvrdio i da iza likvidacije stoji sada pokojni Slobodan Šaranović, koji je hteo da osveti brata.

Vojinović je naveo da je njemu nadređeni bio Miloš Delibašić, koji je prema optužnici bio organizator likvidacije Nikole Bojovića, zajedno sa Šaranovićem.

Rat porodica Bojović i Šaranović trajao je čitavu deceniju, a sve je počelo otmicom kuma porodice Šaranović 2009. koji je poslednji put viđen kako ulazi u automobil Luke Đurovića, najbližeg saradnika Luke Bojovića i vođe barskog klana. Nakon toga dolaze brojne likvidacije žrtava s obe strane i ide se po principom "oko za oko, zub za zub", pošto je za nestanak kuma i ubistvo brata Šaranović smatrao odgovornim Luku Bojovića. Inače, protiv Slobodana Šaranovića, postupak za ubistvo Bojovića obustavljen je zbog smrti, jer je u februaru 2017. ubijen u Budvi ispred svoje kuće.

Luka Bojović je u španskom zatvoru od februara 2012, gde izdržava kaznu od 18 godina.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR