Glas Javnosti

BRANKO ĐURIĆ ĐURA O OPSKURNIM EKSCESIMA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Lude kafanske žurke uz masažu mladih devojaka! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je i saslušan u sklopu istrage za napad, a zatim pušten na slobodu nakon tuče u kojoj je napao režisera Predraga Gagu Antonijevića, a nezvanično se sa njim povezuju i neke opskurne afere.

Prema nezvaničnim informacijama Srpskog telegrafa u krvi  mu je nakon tuče sa Antonijevićem pronađeno 1,15 promila alkohola kao i psihoaktivne supstance.

 

Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je 23.avgusta oko 4 sata ujutru u niškom hotelu "Ambasador" s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

Spisku ekscesa Bjelogrlićevih oni koji tvrde ga bolje poznaju dodaju i kafanska i druga opskurna uživanja sa veoma mladim devojkama, čiju pratnju, navodno, organizuje za sebe i najuži krug saradnika i kolega. Ljudi koji su radili sa Bjelogrlićem na njegovim ranijim projektima potvrdili su za Srpski telegraf da su navodno zgroženi onim što su videli na snimcima iz Niša. Međutim, istakli su i da za njih sve što se dogodilo nije nikakvo iznenađenje.

Muzičar i glumac Branko Đurić Đuro kog pamtimo i po hitu grupe Bombaj štampa "Često poželim" opisao je u memoarima "Mojih pedeset" neka zbivanja tokom snimanja drugog nastavka "Montevidea". Pojedine detalje je preskočio pošto mu je Bjelogrlić, kako sam kaže, prijatelj, međutim, dao je dovoljno činjenica da svako ko pročita taj deo knjige može lako da nasluti o čemu se tu zapravo radi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Storia (@storia_capljina)

Taj deo "Montevidea" sniman je u Paraćinu pošto je tamošnji stadion preuređen u repliku nacionalnog stadiona Urugvaja u Montevideu.

"Jedne večeri, piše Đuro, Bjelogrlić je probrane kolege i poslovne partnere odveo u jednu kafanu u obližnjoj Jagodini. Tamo su ih zabavljale dve pevačice i mlade devojke koje su počele već tokom večere da ih masiraju. Treba li napomenuti, pre toga ih nikad nisu videli. Pevačice su pevale u prostoriji sa gostima, dok je bend bio odvojen u potpuno drugu prostoriju. Kad je Đuro, prema svom svedočenju, pitao gazdu zašto ih je razdvojio, ovaj mu je odgovorio: "Zato što ne volim da me gledaju", očigledno aludirajući da ne želi da mu klijentelu uznemiravaju nepotrebni svedoci onoga što se događa u lokalu zatvorenog tipa.

Đuro potom opisuje kako se Bjelogrlić ponašao tokom večeri, nakon što je popio veću količinu alkohola.

- Bjela je već u elementu i diže visoko ruke, a ja sam popio samo dve čaše vina i ne mogu da ih pratim. Tad vidim da devojke koje su sedele za drugim stolom ustaju i počinju nas lagano masirati. Odlučim zato da brzo napustim ovaj zanimljivi događaj - napisao je Đuro, tvrdeći da mu je to bila jedna od najluđih večeri u životu, prenosi Srpski telegraf.

Nakon incidenta sa Antonijevićem Bjelogrliću je rešenjem Osnovnoj javnog tužllašta u Nišu posle saslušanja ukinuta mera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

- U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu odbarane tužilaštvo je odlučilo da mu ukine meru zadržavanja - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.

(Glas javnosti)

 


 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR