Glas Javnosti

BRAČNI PAR IZ SRBIJE JE BIO U AUTOBUSU KOJI SE SLUPAO KOD SOLUNA: Žena slomila rebra

Hronika
Autor: Glas javnosti

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je turistički autobus na sprat srpskih registarskih oznaka

Tri osobe su poginule u teškom udesu autobusa sa srpskim tablicama i automobila u nedelju nešto pre 7.00 časova na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzonon. U udesu su povređene 42 osobe, među kojima je i žena iz Srbije.

Kako je rečeno ispred agencije "Luna" iz Pančeva, u autobusu koji je učestvovao u sudaru nalazila su se i dva njihova putnika, muškarac i žena. Muškarac je dobro i prošao je bez povreda, dok je žena navodno slomila rebra.

- Mi smo samo posrednici, dvoje naših putnika G. A. i M. A. išlo je preko agencije "Maestro" iz Niša. Čula sam se sa ćerkom mojih putnika. Tata je u redu, a mama ima neki problem sa rebrima, još uvek ništa ne znamo, nisam mogla da stupim u kontakt sa agencijom. Ne znam da li je autobus bio njihov ili su iznajmili - naveli su ispred agencije "Luna" za naš portal.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći učestvovao je turistički autobus na sprat srpskih registarskih oznaka, autobus je sa niškim tablicama, i 78 putnika, koji se frontalno sudario sa automobilom sa četiri putnika. Trojica putnika automobila pronađena su mrtva, a četvrti je teško povređen. Ubrzo nakon što se autobus sudario sa vozilom, drugi automobil je naleteo na vozilo. Međutim, dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni.

Na lice mesta stigli su i pripadnici policije koji vrše uviđaj.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR