Glas Javnosti

BORBA ZA ŽIVOT BEBE IZ KRALJEVA! Raširenih ruku pala na pločnik sa drugog sprata, komšije opisale horor

Hronika
Autor: Glas javnosti

U nesvakidašnjoj nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u petak, malo posle 13 sati, u Ulici Oktobarskih žrtava 21 u centru Kraljeva, teško je povređena jednoipogodišnja devojčica.

Beba stara 17 meseci pala je danas sa drugog sprata na trotoar u Kraljevu, a njeno stanje je veoma teško i hitno je prebačena u bolnicu u Beograd, gde se lekari bore za njen život.

Komšije kažu da se u trenutuku užasne nesreće beba igrala i da je najverovatnije u pitanju nesrećni slučaj.

Prema priči očevidaca iz obližih lokala, devojčica je raširenih ručica pala na pločnik ispred zgrade sa velikim brojem prolaznika, uobičajenim za ovo doba dana, koji su i pozvali Hitnu pomoć.

- Užasan, jeziv prizor! Čuo sam da se igrala dok je majka čistila stan - kaže komšija iz zgrade u Ulici Oktobarskih žrtava u Kraljevu odakle je, sa prozora stana na drugom spratu, devojčica danas pala na pločnik.

Devojčica, inače, živi sa samohranom majkom, koja, prema rečima komšija, nije ni primetila kada je dete otišlo do prozora.

- Kako je došla do prozora, kako je potom pala, stvarno ne znam, ne mogu ni da pretpostavim. Strašno je ovo što se dogodilo - kaže jedan od komšija.

– Pa, ja taj prozor i leti retko viđam da je otvoren. Ne mogu da verujem, pa ni punih osamnaest meseci još nema, a završila je u lokvi krvi. Valjda će biti dobro, svi se tome nadamo…

Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici kraljevačke policije, a više detalja, kao i pod kojim okolnostima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Devojčica je odmah prebačena u kraljevačku Opštu bolnicu, odakle su rekli da ona ima višestruke prelome lobanje i krvarenja i da je životno ugrožena.

- Bez svesti je, intubirana i transportujemo je u Beograd - rekli su ranije danas u bolnici.

BONUS VIDEO: Legendarni inspektor beogradske policije Žarko Popović Pop o kriminalu u Srbiji...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR