Glas Javnosti

BOLNE reči bake dečaka (6) koji se utopio u septičkoj jami kod Sopota: SRCE BAKINO, KAKO DA ŽIVIM

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

VJT u Beogradu je naložilo da se telo prenese na ISM zbog obdukcije

Dečak Nemanja N. (6) preminuo je prekjuče u selu Rogača, kada je izašao iz kuće dok je njegov otac spavao, upao u septičku jamu i udavio se.

Sada se baka nastradalog dečaka oprostila od unuka potresnim rečima.

– Srce bakino, danas se vraćaš tvojoj kući da prespavaš poslednju noć u njoj i da odeš sutra u večni dom, tamo te čekaju anđeli koji će te čuvati bolje od svih nas. Oprosti nam, Neco, što nismo uspeli da te sačuvamo, nemoj nikad da odeš iz bakinog srca tamo imaš posebno mesto, tamo ću te zaključiti i čuvati dok sam živa – bolne su reči bake nastradalog dečaka.

Ona je i juče je na svom profilu na društvenim mrežama objavila poruku koja slama srca.

– Kako će baka da živi, Neco, bez tebe, kako ću shvatiti da te više nema. Sve bih dala samo da te još jednom zagrlim i poljubim. Ova bol je jača od mene, kako ću da živim dalje kako? – napisala je ona.

Podsetimo, mališan Nemanja N. (6) preminuo je juče u mestu Rogača kod Sopota kada je dok mu je otac spavao izašao iz kuće i upao u septičku jamu dimenzija 3×2 metra.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, mališan, najverovatnije je iskoristio trenutak dok je njegov otac, koji je došao iz treće smene – zaspao. Dete je izašlo iz kuće napolje da se igra.

I tada se verovatno okliznuo i upao u septičku jamu dimenzija 3×2 metra, koja je bila napunjena vodom.

– Samo sam se jednog momenta trgnuo iz sna i video sam da mi nema sina – ispričao je otac Zoran za medije.

– Istrčao sam napolje i imao šta da vidim. Nemanja je plutao u vodi. Brzo sam ga izvukao, pokušao reanimaciju. Odmah sam zvao Hitnu pomoć i policiju. Ali, za mog sina već je bilo kasno. Ne znam šta ću i kako dalje bez njega – rekao je on.

VJT u Beogradu je naložilo da se telo prenese na ISM zbog obdukcije.

Kako se saznaje, na lice mesta su izašli i radnici Centra za socijalni rad u Sopotu koji su u dogovoru sa ocem, drugo dete, devojčicu (4) izmestili u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj u Beogradu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR