Glas Javnosti

BOLESNIK! OTAC MONSTRUM VOLEO DA SNIMA: Svakodnevno kačio razne fotografije i klipove na Instagram (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Uroš Pašajlić (38) nalazi se u bekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i otkrila da on svoju ćerku (8) godinama drži zarobljenu u stanu!

Da stvar bude još gora, Uroš je sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama!

Na fotografijama koje je objavljivao je uglavnom sam, ali je često slikao i svoj automobil, crveni "krajsler" koji je ostavio na parkingu pre nego što je pobegao. Ipak, video klipovi koje je objavljivao na svom YouTube kanalu, bili su nešto drugačiji.- Na većini klipova su snimci sa motivima iz igrica, ali imaju i dva potpuno jeziva, jedan gde snima napuštenu kuću u ruševinama dok horor muzika ide u pozadini - kaže izvor.

Međutim, najjeziviji video klip je onaj koji je Uroš snimio u kadi u kojoj je njegova ćerkica nađena jedva živa.

- Na tom snimku vidi se samo on kako leži i ispušta vodu iz kade u kojoj je kasnije u zarobljeništvu držao sopstveno dete!

Devojčica je iz stana izneta u teškom stanju nakon što su dve policajke provalile u stan na prvom spratu zgrade u Mirijevu.


- Čuli smo policiju i hitnu pomoć i videla sam dete u roze jaknici koje iznosi jedna policajka. Nikada nisam ranije videla to nesrećno dete. Izgledalo mi je kao da je beba koliko je bila mala i neuhranjena - kaže jedna komšinica iz susedne zgrade.

Prema prvim informacijama devojčica je gotovo od rođenja bila u Domu za nezbrinutu decu jer su joj roditelji bili zavisnici, a kao četvorogodišnjakinja vraćena je ocu jer se smatralo da on "podoban za brigu o njoj".

Glas javnosti/Kurir

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR