Glas Javnosti

Biljana ZABETONIRALA SUPRUGA, a porodica mislila da živi u Rusiji

Hronika
Autor: Glas javnosti

Telo Ivana S. pronađeno je juče u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, baš na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38) čije telo je posle višednevne potrage pronađeno u ponedeljak uveče. Jeziv detalj nalazi se na umrlici Biljane gde je među ožalošćenima i njen suprug Ivan.

Očigledno je da je porodica verovala da je on živ i u Rusiji, gde je započeo navodno nov život, kako im je godimama govorila Biljana. U toku je obdukcija Ivanovog tela kako bi se utvrdio tačan uzrpok smrti, a policija nije želela da kaže na koji način su saznali da je Ivanovo telo zabetonirano u pomoćnim prostorijama.Deca su saznala užasnu istinu da su ostali bez oba roditelja i da im je pri tom majka ubila oca, a kako se nezvanično saznaje presudila posle 3 godine od zločina i sebi.

Ivanovi roditelji koji žive u selu Vučje treba da organizuju i njegovu sahranu. Podsetimo, u podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno telo Biljane S., po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom, što je on, navodno, i ispričao policiji.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena. Policija obezbeđuje mesto zločina i uviđaj je u toku, kao i istraga ovog neverovatnog slučaja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP