Glas Javnosti

Beogradski biznismen pretučen u centru, napadač bio maskiran u đubretara

Hronika
Autor: Glas javnosti

Poznati beogradski biznismen S. P., pretučen je u centru Beograda.

Njega je, kako se saznaje, pretukao muškarac maskiran u radnika gradske čistoće. Brzom reakcijom policije u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zbog nanošenja teških telesnih povreda S. P. uhapšen je M. M., prenosi Kurir.


Filmski napad, prema saznanjima, dogodio se 21. oktobra, ispred zgrade u kojoj napadnuti čovek stanuje. Prema nezvaničnim informacijama, prišao mu je muškarac obučen u đubretarsku uniformu, sa kapuljačom preko glave i maskom na licu.

„U ruci je imao čak i metlu i gumene rukavice, koje je najverovatnije stavio kako ne bi ostavio tragove. Postavio je S. P. nekoliko pitanja a onda počeo brutalno da ga udara po glavi i telu, do te mere da mu je polomio nos. Kada je čovek počeo da doziva pomoć, napadač ga je ostavio da leži i pobegao“, otkriva izvor.

Napad muškarca prerušenog u radnika čistoće, kako se saznaje, dogodio se usred dana, nešto posle 9 sati ujutru.

Biznismen je napad prijavio policiji, koja je u saradnji sa tužilaštvom identifikovala i privela osumnjičenog za parebijanje S. P.


„Sumnja se da M. M. nije iz čista mira napao S. P. već da je prebijanje bilo naručeno i detaljno isplanirano. Inače, S. P. je vlasnik jedne privatne firme“, otkriva sagovornik.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR