Glas Javnosti

BAHATOST NE POZNAJE GRANICE! Voze trotoarom i sviraju ženi sa detetom da se skloni (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nekada i nebi bili svesni u kojoj meri pojedini vozači mogu da budu bahati da nije društvenih mreža koje objavljuju neverovatne primere.

Na društvenim mrežama je objavljena fotografija žene koja se sa svoje dvoje dece, od kojih je jedno beba u kolicima, kreće po trotoaru pored Obrenovačkog puta, delu ulice koji je strogo zabranjen za motorni saobraćaj.

Bahati vozači putničkih vozila koji su, kako se pretpostavlja, nervozni zbog jutarnje gužve u saobraćaju odlučili da zaobiđu kolonu vozila ispred sebe i nastavili da voze trotoarom ugrožavajući bezbednost pešaka, prenosi Objektiv.


Kao što možete videti na slici, ovo sam ja sa svoje dvoje dece, i psom koji se ne vidi, na trotoaru kraj Obrenovačkog puta (preko puta megmarketa na Adi). Tim putem svakog jutra dete vodim u vrtić, šetam bebu i pse, a iza mene je kolona automobila čiji su vozači očigledno ubeđeni da su toliko Bogom dani da ne moraju da gube vreme vozeći Obrenovačkim putem, na kom je vrlo često ujutru velika gužva, već oni tu gužvu mogu lepo da preskoče tako što će voziti trotoarom i ugrožavati i maltretirati sve nas koji se tu nalazimo – navela je sugrađanka za medije.

Tu, međutim, bahatosti nije kraj jer su vozači u jednom trenutku počeli da sviraju ženi sa decom da im se skloni sa puta!
zena trotoar 

 U situaciji od jutros čovek iza mene mi je čak i svirao da se sklonim, turirao vrlo glasno verovatno da me uplaši, i očigledno ne mareći hoće li uplašiti moju decu ili psa, što je za mene vrhunac svakog bezobrazluka. Nisam želela da odstupim ni milimetar, išla sam brzinom kojom je mom detetu bilo normalno da se kreće – kaže sugrađanka.

Ona kaže da se sa tim problemom građani sa Čukaričke padine redovno susreću.

 Letos nas u identičnoj situaciji umalo nisu pokosili tu na trotoaru, u tom trenutku sam bila trudna u devetom mesecu – priča sugrađanka.

BONUS VIDEO

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR