Glas Javnosti
posta

BAHATI VOZAČ sa KARABURME koga su PUSTILI da se BRANI SA SLOBODE ima BOGAT SAOBRAĆAJNI DOSIJE i sočni NADIMAK

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dok građani Karaburme u Ulici Marijane Gregoran protestuju na pešačkom prelazu gde je stradao devetogodišnji dečak, a javnost je još od juče u čudu nakon što je Prvi osnovni sud u Beogradu odbio da odredi pritvor vozaču Lazaru G. (38) koji je pre nekoliko dana zgazio dvojicu dečaka i njihovog oca, u ovom slučaju ređaju se zapanjujući momenti

I dok većina ljud ne može da poveruje da će se vozač osumnjičen da dvojicu dečaka teško povredio 18. jula u večernjim satima, od kojih je jedan danas preminuo, iako je dva puta osuđivan zbog krivičnih dela iz domena saobraćaja, braniti sa slobode - stiže još jedan šok.

 

Vozač Lazar G. koji je, kako su ispričali očevici, preticao autobus kada je naleteo na oca Mihaila.B. sa sinovima u svom komšiluku poznat je pod nadimkom Laza Pijanac. Slične informacije pojavile su se i na društvenoj mreži Tviter.

Sa druge strane Tužilaštvo, koje je juče zatražilo pritvor za Lazara G. zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo, ukazalo da je više puta osuđivan i to dva puta zbog izvršenja saobraćajnih krivičnih dela.

Takođe Tužilaštvo obrazložilo kako je bi Lazar G. mogao da utiče na svedoke, jer se branio ćutanjem. Tužilaštvo je u zahtevu podsetilo da je Lazar G. napustio lice mesta, da se nije sam prijavio nakon nezgode, već ga je pronašla policija, ali i pored svega Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je da odredi pritvor vozaču.

Mlađi brat preminulog devetogodišnjaka je u međuvremenu operisan, dok je otac zadobio lake telesne povrede.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR