Glas Javnosti

BAHATI NAČELNIK POLICIJE PERIĆ PIJAN IZAZVAO UDES I POBEGAO: Saobraćajna policija ga jurila i stigla u ulici Mirijevski Bulevar, opirao se privođenju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Perić Milovan, bivši načelnik PS Palilula, jurišnik Veselina Milića i perjanik Dijane Hrkalović, prvi komšija uhapšenog Šarićevog i Belivukovog advokata Lazarevića u Kumodražu, koji je pre par meseci prebačen u Ljermontovu na poziciju glavnog koordinatora upravnih poslova, sinoć 29.12.2022. je u vremenu oko 19.20 u Višnjičkoj ulici u liniji kućnog broja 45 u blizini TC Biga, vozilom marke Audi A4 crne boje otpozadi, usled neprilagođene brzine, svojim prednjim desnim delom udario u zadnji levi deo Reno Klia kojim je upravljao muškarac N.D. gde je na mesto suvozača sedela žena S.N.


Izvor:Fejsbuk/printskrin / Dijana u sredini, Perić skroz levo u uniformi


Od udara je vozilo Reno Klio odbačeno na banderu. Perić je pobegao sa lica mesta u nameri da prikrije svoj identitet, nakon čega je preduzeta policijska potera za istim, i isti je sustignut od strane saobraćajne policije u Mirijevskom bulevaru kod kućnog broja 6.

Perić se zaključao u vozilu i nekih pola sata odbijao je da izaše iz vozila psujući i vređajući saobraćajne policajce, koji su u cilju rešavanja problema tražili ispomoć patrole policije PS Palilula. Nakon alkotestiranja utvrđeno je kod načelnika Perića 1.29 promila alkohola, zbog čega je zadržan u PS Savski venac do otrežnjenja .Lica u udarenom vozilu žalila su se na bolove u glavi i vratu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Baba jaga u 30.12.2022 11:48:00 h
     0 
Ovo mu je drugi put da bude zadrzan za isto slucaj, gde je prvi put zataskano.
od Baba Jaga u 30.12.2022 12:00:11 h
     0 
Ovo mu je drugi put da pravi isto udes u pijanom stanju, gde je prvi put potegao i oruzije bahati načelnik, gde je sve zataskao. Moze da se proveri u Ps Savski Venac da je i tada bio zadrzan.