Glas Javnosti

Bahati mladić koji je USMRTIO DVE OSOBE je sin Gorana Stamenkovića, policijskog inspektora koji je bio zadužen za slučaj Savamala?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

N.S. (19) je 5. januara u Nišu bahatom vožnjom "audija" pokosio na trotoaru dvanaestogodišnjeg dečaka i oca troje maloletne dece.

Prema nezvaničnim informacijama Glasa javnosti, osumnjičeni za ovaj stravičan udes je najverovatnije sin direktora komunalne policije Gorana Stamenkovića, koji je bio zadužen za slučaj Savamala.

Jutro nakon ove stravićne nesreće navodno ministar policije Aleksandar Vulin je posetio PU u Nišu. a odmah se u medijima postavilo pitanje šta je Vulin radio u niškoj policiji jutro nakon tragedije, bez prisustva medija? 

Takođe, od načelnika policije u Nišu je zatraženo da se otkrije identitet devetnaestogodišnjaka koji je usmrtio dve osobe, ali to nije učinjeno- u svim medijima su navedeni samo inicijali osumnjičenog.

Podsetimo, nesreća se dogodila 4. janura oko 20:40 u blizini marketa DIS i niškog Vodovoda, a narednog dana iz policije su saopštili da je uhapšen 19-godišnji N. S. iz Beograda koji je “audijem” udario 12-godišnje dete i 48-godišnjaka i da se tereti za krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Obe žrtve su preminule nakon ove nesreče.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR