Glas Javnosti

BAHATI GINEKOLOG ZANEMEO PRED SUDIJOM: Saznao koliko će biti u PRITVORU! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 19.05.2023.godine osumnjičenom M. B. (51) zbog izvršenja krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

M. B. (51), poznati ginekolog, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i koji je, kako je saopšteno, bio pozitivan na kokain, prema saznanjima Nova.rs, saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 19.05.2023.godine osumnjičenom M. B. (51) zbog izvršenja krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, navodi se u saopštenju i dodaje:

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom iskoristio svoje zakonsko pravo i nije iznosio odbranu, tužilastvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da ce osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, te okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja propisana kazna zatvora preko pet godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, što je rešenjem suda i određeno. U daljem toku postupka tužilastvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja“.

Podsetimo, M. B. se preksinoć oko 20.30 časova, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke „mercedes“ kojim je upravljao, krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR