Glas Javnosti

VATRENI SNIMAK! Bombaši bacali eksploziv na RESTORAN, a onda se dogodilo nešto nestvarno (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na lokal brze u hrane u Dobanovcima bačena je bomba. Pravo čudo da niko nije povređen.

Na snimku sigurnosnh kamera ispred lokala brze hrane u Dobanovcima, vidi se kako dvoje, muškarac i žena, prilaze restoranu "Big mama", razbijaju staklo, a potom ubacuju bombe kroz razbijeni prozor, nakon čega je usledila eksplozija.

Napadači se potom udaljavaju iz lokala.

Pravo je čudo da u ovom incidentu nema povređenih, jer, kako se vidi na snmiku, dok su palili eksploziv, drugi se zapalio i vatra je umalo zahvatila napadača. 

- Bačene su tri koktel bombe u naš lokal, srećom, u tom trenutku niko nije bio unutra, pa niko nije povređen. Šteta je velika, ali šta da radimo, popraviće se. U policiji sam i nadam se da će naći počinioce - kaže Ivana Skenderović, vlasnica lokala, prenosi Telegraf.

- Ne znamo ni ko bi to mogao da učini jer se nismo nikome zamerili. Mi smo inače iz ovog mesta i, koliko znam, ovde nas svi cene i poštuju. Na snimku su devojka i muškarac. Policija ima osumnjičene. Ostavili su nas bez posla sa malom bebom, i radnike koji hrane svoje porodice. Sve smo uložili u taj posao. Ostali smo bez ičega sa bebom - dodaje.

Istraga je u toku.

BONUS VIDEO: Poznati astrolog otkriva:Nepoznata žena me je naterala da se bavim astrologijom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR