Glas Javnosti

AUTOM UPALA U KUĆU BRAČNOG PARA U KIKINDI! Ljudi ne mogu da se povrate od šoka, mislili da im je eksplodirao bojler.... (FOTO) (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U ovoj bizarnoj nesreći samo srećnim spletom okolnosti niko nije stradao...

Nesreća se dogodila u četvrtak, rano ujutru, kada se 36-godišnja Kikinđanka svojim automobilom zakucala u kuću svojih sugrađana, bračnog para Pašić.

Izvor: Youtube/Printscreen

Tridesetšestogodišnja žena upravljala je vozilom ’opel vektra’, a iz još uvek neutvrđenih razloga, iz krivine je izletela naglo i zarila se u sobu kuće koja se nalazi na uglu ulice.

Protiv nje će biti podneta krivična prijava.

Milan Pešić, čija je kuća prilično oštećena prilikom ove nesreće kaže da su se u Kikindi već dešavale ovakve ’nezgode’.

-Iz sna me je u pola pet probudio telefon, ali iz postelje nisam odmah ustao. Kad je trebalo da ustanem, odem do kupatila i počnem da se spreman za posao, a onda i uđem u ovu, sada totalno uništenu sobu, nešto je puklo. Prvo mi je kroz glavu prošla pomisao da je zemljotres, ili da je eksplodirao bojler, možda i sat od plina. Udarac je bio strašan, poput zemljotresa, a onda se podigao oblak prašine. Kad sam nekako uključio svetlo, začuo sam komšiju koji me je sa ulice dozivao. Govorio mi je da je žena za volanom automobila udarila u moju kuću - priča Milan.

-Ona je na krivini produžila pravo, udarila u bagrem, iščupala ga i zajedno s kolima se zarila u sobu. Nekih 10 do 15 minuta, bila je bila bez svesti. Vatrogasci su morali da seku automobil jer nisu mogli na drugi način da ga uklone iz naše kuće. Kada je došla sebi, policajac ju je upitao da li zna šta se desilo i gde se nalazi… Pored ostalog, pitao je ženu da li je konzumirala alkohol. Ona je potvrdno klimala glavom- kaže Milan i rezignirano priznaje da su tokom poslednje četiri godine, otkako su kupili ovu kuću, još puno sredstava utrošili da je srede i opreme. Sad je skoro potpuno uništena.

- Srećom, pa je naša ćerkica, koja ima samo 14 meseci, te noći spavala kod bake – dodao je Milan.

Teško je i njegovoj supruzi Ivani.

- Najviše strahujem da oštećena greda ne popusti, pa da se obruši i deo kuće koji nije oštećen. Čekamo procenitelje da utvrde štetu koja je ogromna. Povremeno se čuje pucketanje u oštećenom delu kuće… Kad je puklo, pomislila sam da je zemljotres. Vrisnula sam i istrčala iz kuće. Bukvalno sam preskočila kapiju jer nije mogla da se otvori. Videla sam ženu u kolima. Nije se pomerala. Nismo smeli da je diramo, a policija i Hitna pomoć brzo su stigli - ispričala je Ivana.

 

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR