Glas Javnosti

AUSTRIJSKA POLICIJA TRAGA ZA TROJICOM SRBA ZBOG UBISTVA! Brutalno pretukli oca i sina, čovek preminuo od dobijenih povreda (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srpski državljani Saša K., Milovan D. i Saša J. sumnjiče se da su 29. maja brutalno pretukli dvojicu muškaraca, inače oca i sina, starosti od 29 i 66 godina u Vosendorfu u Austriji, posle čega je stariji muškarac usled zadobijenih povreda, preminuo u bolnici.

Austrijska policija raspisala je potragu za trojicom Srba, a kako pišu austrijski mediji, nakon svađe koja je nastala između petorice muškaraca, Srbi su brutalno nasrnuli na oca i sina druge porodice, tukli su ih, kako se navodi, i rukama i nogama, a stariji čovek druge porodice podlegao je povredama u bolnici.


(Foto: Privatna arhiva)

Očevici drame koja se odigrala posle jedne zabave u ovom mestu, pozvali su policiju, da bi nasilnici u međuvremenu pobegli automobilom, za sada u nepoznatom pravcu, piše austrijski dnevnik "Krone".


(Foto: Privatna arhiva)

Šezdesetšestogodišnji čovek preminuo je u četvrtak od posledica zadobijenih teških povreda, a potraga za trojicom osumnjičenih Srba uveliko traje, zbog počinjenog ubistva i nanošenja teških telesnih povreda.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR