Glas Javnosti

Advokat osumnjičenog za ubistvo u Belvilu: Moj klijent je nevin, on sa zločinom nema nikakve veze, sam se predao...

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o pokretanju istrage protiv Ivana N.(39), rođenog u Nikšiću, sa prebivalištem u Beogradu, kao i protiv Beograđanina Bojana K.(37), osumnjičenih da su saizvršioci u ubistvu Bojana Mirkovića (34), počinjenog 12. novembra u novobeogradskom naselju "Belvil".

Ubica je i dalje nepoznat, iako policija ima indicija ko je direktni egzekutor. Za njim se traga.
 Prekjuče po podne obojica osumnjičenih privedeni su u tužilaštvo, gde ih je postupajući zamenik ispitivao u prisustvu njihovih branilaca. Ivan N. je samo kratko rekao da nije počinio delo koje mu se stavlja na teret i nije želeo da odgovara na dalja pitanja. Sa druge strane, Bojan K. je detaljno izneo odbranu, tvrdeći da je nevin i da nema veze sa zločinom. Obojici je, potom, određen pritvor do 30 dana.

- Moj branjenik se tereti za teško ubistvo - kaže advokat Miloš Paligorić, branilac Bojana K.

- On se sam predao, kada je čuo da ga policija traži. Do tada nije ni znao da je počinjeno ubistvo u "Belvilu". Svuda je išao svojim kolima, a kao što znamo grad je pokriven kamerama. Da je hteo nešto da sakrije ne bi išao svojim vozilom. Inače, mogu da kažem da ne postoji veza između mog branjenika i osumnjičenog Ivana N., to je tužilaštvo izmislilo. Njih dvojica se uopšte ne poznaju.

Prema rečima Paligorića, u vreme zločina Bojan K. nije ni bio u Beogradu i za to postoje dokazi. Takođe, nema nikakve veze sa Crnom Gorom. Do sada je privođen samo zbog tuča.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR