Glas Javnosti

DEČAK KOJI JE PAO SA ZGRADE DOMA 'DRINKA PAVLOVIĆ' I DALJE KRITIČNO: Stanje mu se ne poboljšava, prognoze nezahvalne!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Stanje dečaka M. S. (11), koji je 2. jula pao sa trećeg sprata zgrade Doma za decu i omladinu "Drinka Pavlović", i dalje je kritično, rečeno je u Urgentnom centru.

Zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je u petak, 3. jula, postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada ove socijalne ustanove.

Dečak je, prema nezvaničnim informacijama, igrajući se pokušao da pređe sa terase na terasu objekta na oko 10 metara visine, ali se okliznuo i pao. On je sa teškim povredama glave hitno prebačen u Urgentni centar, gde su ga doktori odmah operisali.

-M. S. se i dalje nalazi na jedinici intenzivne nege i njegovo zdravstveno stanje je i dalje kritično - kažu u Urgentnom centru. - Lekari stalno nadgledaju njegovo stanje, ali su prognoze i dalje nezahvalne.

Od Doma "Drinka Pavlović" traženo je da u roku od 15 dana dostavi detaljne informacije o svim činjenicama i okolnostima tog događaja, o do sada preuzetim aktivnostima u cilju utvrđivanja eventualne odgovornosti zaposlenih za nezgodu, kao i kopiju cele dokumentacije.

Nadležni iz Doma još se nisu oglašavali povodom ovog slučaja. Takođe, ulaz u ovu socijalnu ustanovu nije moguć zbog pandemije virusa korona i poštovanja epidemioloških mera.

(Izvor: Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR