Glas Javnosti

"VRATITE ZORANU ĆERKICU!" Komšije stale uz oca koji je izgubio sina u tragediji u Sopotu

Hronika
Autor: Glas javnosti

IZ VJT naglašavaju da je brak Zorana Nikodijevića i njegove supruge i zvanično razveden u opštinskom sudu u Sopotu i da su oboje dece, Nemanja (6) i ćerka Nikolina (3), nakon toga, po proceni nadležnih iz Centra za socijalni rad, dodeljena njemu na brigu i staranje.

Nakon tragedije koja se dogodila, nadležni iz CZSR oduzeli su ocu trogodišnju ćerkicu i ona se sada nalazi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. 

Komšije apeluju na nadležne i kažu: 


- Zoran je očajan zbog gubitka sina. Takođe, oduzeta mu je ćerkica, navodno, privremeno. Ako mu je ne budu vratili, on to neće podneti. Spremni smo da pomognemo, ako treba i pišemo peticiju i zato apelujemo na CZSR da Zoranu, što pre, vrati devojčicu. 


Neutešni otac, koji radi kao pekar, kaže da je sve činio za svoju decu. Iako često umoran od noćnog rada, odvajao je vreme da im skuva ručak, poigra se sa njima. Posebnu pažnju posvećivao je baš sinu, vodio ga kod lekara, logopeda...

Podsećamo, mali Nemanja preminuo je juče u mestu Rogača kod Sopota kada je, dok mu je otac spavao, izašao iz kuće i upao u septičku jamu.

Glas javnosti/ Novosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR