Glas Javnosti

"USPEO SAM SAMO NOVČANIK DA UZMEM, ODMAH SMO ISTRČALI" Jezive ispovesti stanara zgrade kod Infektivne klinike

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dušan Đ. (60) nastradao je u požaru koji je izbio oko ponoći u staroj stambenoj zgradi u krugu Infektivne klinike.

Dušan je radio kao mehaničar na Infektivnoj klinici, a komšije kažu da je bio fin, ali da je živeo povučenim životom. Komšije pretpostavljaju da je uzrok vatrene stihije koja je izbila noćas nešto posle ponoći - grejalica.

- Moj otac je spavao celu noć u kolima. Sestra se vratila sinoć s posla i osetila dim. Mislila je da je kod nas u stanu. Kad su shvatili da je požar u zgradi, lupali su svima na vrata, da ih probude, zato nisu stigli da uzmu ništa od stvari. Ovu zgradu već godinama pričaju da će da ruše, da će da daju smeštaj. Ja sam tu odrastao, sad tu žive moji roditelji i sestra. U prizemlju je vešernica Infektivne, a gore stanovi. Tu žive zaposleni Infektivne ili oni koji su u penziji - kaže Nemanja Đorđević, čiji otac živi u stanu iznad kog je izbio požar.

- U ovoj zgradi živim od 1995. Prenoćio sam u autumobilu, ženi je pozlilo pa su je prevezli na VMA. Budili smo komšije, bilo je strašno. Uspeo sam samo jedan novčanik da uzmem, jer smo odmah istrčali napolje. Sad čekam da uđem da vidim da li je nešto ostalo - rekao nam je Borisav Đorđević.

BONUS VIDEO: Misterija Periš i dalje traje, ko je sakrio iskaze

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR