Glas Javnosti

Teško povređenom muškarcu iz prevrnutog autobusa moraće da amputiraju nogu! VIDEO

Hronika
Autor: Glas javnosti

U nesreći koja se danas dogodila Bugraskoj, kada se prevrnuo autobus srpskih registarskih tablica, jedan muškarac je teško povređen i njemu će najverovatnije morati da bude amputirana noga.

Ovo je rekao prof. Jovčo Jovčev, direktor bolnice u Staroj Zagori u koju su prevezeni povređeni iz autobusa koji se prevrnuo.

U nesreći je povređeno dvanaest osoba, od kojih je osmoro dece i četiri odrasle osobe. Prema prvim nezvaničnim informacijama, najmlađe hospitalizovano dete ima šest godina, a najstarije 17. Teže su povređene dve osobe jedno dete i jedna odrasla osoba.

Podsećamo, autobus srpskih registarskih tablica, u kojem su bila deca, prevrnuo se danas u Bugarskoj.
U nesreći koja se dogodila 217 km u pravcu Sofije, kod Stare Zagore, ima povređenih, potvrdio je za potral Nova.bg Stanimir Stanev, zamenik glavnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova. Stanev nije želeo da komentariše uzroke teške nesreće, osim da je kolovoz bio mokar.

Autobus srpskih registarskih tablica, u kojem su bila deca folklorne grupe iz Batajnice, prevrnuo se danas na auto-putu Trakija. Nesreća se dogodila oko 20.10 sati na 216. kilometru u smeru Sofije, nedaleko od Stare Zagore. Na terenu su policija i vatrogasci. Saobraćaj na tom području je otežan.

Deca su išla kući u Beograd. Bili su u Sunčevom bregu gde su učestvovali na festivalu folklora u Nesebaru, rekao je jedan putnik iz autobusa - preneo kurir.rs.

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR