Glas Javnosti

Sumnjiva smrt u Srbici: PSIHIČKI BOLESNO DETE POPILO SEDATIV I DOŽIVELO SRČANI UDAR

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija tzv. Kosova je pokrenula istragu o slučaju, koji je okarakterisan kao sumnjiva smrt. Albanac je u Srbici zatražio u petak pomoć policije i lekara za svog psihički bolesnog sina. Jedinice su otišle do njegove kuće, ali je, kako je saopšteno, dečak bio zaključan u prostoriji.

Policija i ekipa Hitne pomoći otišla su, pošto nisu uspeli da komuniciraju sa njim. Otprilike dva sata kasnije, dečakov otac je ponovo pozvao pomoć, a tim je dečaku dao sedativNekoliko minuta kasnije, prema izveštaju KP, dečaku se stanje pogoršalo i on je doživeo srčani udar.

Vlasti su telo dečaka poslale u Prištinu na obdukciju i slučaj je u toku.

- Oko 07:00 časova, podnosilac žalbe sa Kosova je zatražio od medicinskog tima da ode do njegove kuće i pruži medicinsku pomoć njegovom sinu jer je psihički bolestan. Dve policijske jedinice zajedno sa medicinskom ekipom su otišle u njegovu kuću, soba je bila zaključana od unutra. Dok su policija i medicinska ekipa pokušavali da komuniciraju sa njim, on je odbio da komunicira sa njima. Nakon toga, policija i medicinska ekipa su napustili lokaciju. Oko 09:40 sati, podnosilac žalbe se ponovo pojavio u policijskoj stanici nakon što je, prema rečima mu je otvorio vrata na kojima je stajao njegov sin i zatražio pomoć lekara. Oko 09:45 dve policijske jedinice zajedno sa medicinskom ekipom vratile su se na tu lokaciju gde mu je lekarska ekipa dala sedativ, ali posle nekoliko minuta licu se pogoršalo respiratorno stanje i upućeno je na lečenje u bolnicu u Srbici. Nadležni lekar je konstatovao smrt nakon srčanog udara oko 09:50 časova Policijska patrolna i istražna jedinica stanice i područna istražna jedinica su raspoređeni u Policijska stanica Srbica. Oko 12, forenzička ekipa je odvezla oštećenog i poslala ga na Institut za sudsku medicinu u Prištini. U vezi sa slučajem obavešten je tužilac - navodi se u izveštaju tzv. Kosovske policije.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR