Glas Javnosti

“Slošilo mu se naglo, a Nevena se nije javljala”: Otac PREDOSETIO horor u Grockoj? Komšije otkrile sve

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

Prijatelji su objasnili da je Nevena duže vreme želela da se razvede od Đorđa

– Neveninom ocu je naglo pozlilo, kao da je predosetio – kažu mešetani Grocke koje je sinoć zatekla vest o stravičnom zločinu kada je policajac Đorđe. P. (28) ubio svoju mladu suprugu Nevenu B. (20), a potom pištoljem presudio sebi.

Komšije jutro nakon zločina i dalje ne mogu da poveruju šta je zadesilo dve porodice u ovom begradskom naselju.

– Otac Goran joj je mnogo fin čovek. Drži frizerski salon i berbernicu. Njeni su razvedeni, otac se ponovo oženio, tu su svi iz Grocke. Nevena ima i mlađu sestru – kažu komšije.

Kako su ispričali, ocu se juče naglo slošilo u toku posla.

– Dok je brijao mušteriju, Goranu je naglo pozlilo. Slošilo mu se naprasno i morao je da ode kući. Kažu da je uporno zvao Nevenu a da mu se ona nije javljala. Onda je odlučio da ode kod nje, ali je nažalost zatekao jeziv prizor – dodaju komšije.

Majka Ivana, kažu komšije, je takođe pristojna žena i bavi se pravljenjem kolača.

I komšije iz Grocke ne mogu da poveruju da Nevene više nema. Kažu da ni godinu dana ona i mladi policajac nisu bili u braku.

– Venčali su se 22. marta prošle godine, a zabavljaju se od 2019. Išla je u srednju ekonomsku školu, jako fina i društvena devojka – kažu komšije.

Juče su i njeni prijatelji ispričali za da je Nevena bila devojka za primer.

– Bila je dobar drug, drugarčina. Otkako se udala nije se mnogo družila, nismo je često viđali. Uvek je bila pozitivna – kažu njeni prijatelji.

Međutim, susedi i za Đorđa imaju reči hvale i ne mogu da poveruju da je bio u stanju da počini ovako jeziv zločin.

– Šta da vam kažemo. Bio je korektan mladić, mada pričaju da se u poslednje vreme uhvatio sa nekim lošim društvom. Išao je tu u Trgovačku školu, a i otac mu je bio policajac. Služio je i vojsku. Ona je bila odlučna da ga ostavi, a on je mislio ako ne mogu da budu zajedno u ovom životu, da budu na onom svetu – dodaju komšije.

Podsetimo, jezivo ubistvo i samoubistvo potreslo je sinoć celu Grocku kada je policijski službenik Đorđe P. (28) ubio svoju suprugu Nevenu B. (20), a potom pucao u sebe.

Kako su ispričali prijatelji supružnika, on je završio svoju smenu u Kaluđerici nakon čega je trebalo da se nađe sa suprugom oko dogovora u vezi sa razvodom braka.

Kada su se sreli, počela je žučna svađa i sve je krenulo po zlu, navode prijatelji.

Prijatelji su objasnili da je Nevena duže vreme želela da se razvede od Đorđa ali da policajac nikako nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom. Prema saznanjima, ubijena žena je poslednje dve nedelje živela sa njenima, dok je policajac sam živeo u stanu u kojem je i počinio zločin.

Mladi bračni par je rodom iz Grocke, a stan u kom su živeli i u kom se desilo ubistvo i samuoubistvo bio je iznajmljen.

Policija je sinoć saopštila da je proverom utvrđeno da nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Sahrana bi trebalo da bude u utorak u 13 sati.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR