Glas Javnosti

NE ZNA ZA BOGA: Osuđen student Bogoslovije koji je pokrao poznatog političara! Zamolio ga da se slikaju, pa mu uzeo torbicu sa 400 evra i 6.500 dinara!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Presudom Prvog opštinskog suda u Beogradu osuđen je Nemanja Milić (23), student Bogoslovskog fakulteta jer je pokrao poznatog političara!

Dok je srpski političar sedeo u restoranu "Modena", u Ulici Mije Kovačevića u Beogradu, student mu je prišao sa molbom da se slikaju, a onda mu je sa stola ukrao torbicu u kojoj je bilo 400 evra i 6.500 dinara i pobegao.

Odlukom suda Milić je osuđen na šest meseci zatvora uslovno na dve godine. Kazna se neće izvršiti ukoliko za dve godine od pravosnažnosti presude ne počini novo krivično delo, dok ukradeni novac mora da vrati u roku od šest meseci.

Okrivljeni se, kako saznajemo, odrekao prava žalbe na presudu. Posle izricanja kazne je kratko rekao da mu nije potrebno obrazloženje i da je zadovoljan odlukom suda.

Krađu su snimile kamere, pa je policija lako uhapsila lopova!

- Političar je pozvao konobara da plati račun i tad je shvatio da mu nema torbice. Rekao je to konobarima, koji su odmah istrčali iz restorana i u blizini lokala našli torbicu na parkingu, ali sa praznim novčanikom. Obaveštena je policija koja je uzela snimke s nadzornih kamera restorana. Na osnovu tih snimaka utvrđen je identitet kradljivca.

Pošto je Milić priznao krivično delo, iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva su odlučili da nema osnova za pritvor, pa je on pušten da se brani sa slobode.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od TandrMandr u 10.02.2023 23:16:01 h
     0 
Blago narodu kad mu ovaj dodje da mu sveti vodicu ili onaj iz Vršca što je pipkao devojčicu ili onaj … ma ima ih mnozzzina, al’ kad bih sve naveo, ekumenisti bi se branili rečima da je to “napad na crkvu”. Nema veze koja je institucija ali se pokvarenjaci uvek njome zaštite, umesto da se prozovu na raport, kao odgovorni pojedinci!