Glas Javnosti

Tuča u restoranu "Bosna" U Novom Pazaru: Momak teško povređen a lokal poznat po svraćanju jednog uglednog političara! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ispred restorana "Bosna" u Novom Pazaru, poznatom kao mesto gde često svraća ugledni političar jer je tamo često viđen u društvu prijatelja, sinoć je pretučen mladić, koji ima teške povrede glave i život mu visi o koncu!

Kako saznajemo, Demir Latifović (31) je napadnut u petak, 7.oktobra oko 21.30 sati, posle čega je prebačen u bolnicu u Novom Pazaru. Policija i bolnica u Novom Pazaru nisu zvanično dali saopštenje o ovom događaju, a mladić je jutros u komi prebačen u Beograd.




- U pritvoru je sin vlasnika restorana "Bosna" Haris Smajović. Događaj su pokušali da zataškaju jer je ugledni političar iz Novog Pazara vodio predsednika države Aleksandra Vučića u taj restoran, prilikom posete tom gradu. U bolnici nisu hteli da saopšte ništa zbog svadbe direktora te zdravstvene ustanove koja je zakazana za danas popodne - kaže naš izvor blizak istrazi i dodaje da je povređenog mladića pratila zla sudbina.

- Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a majka je nastradala na gradilištu kada je na nju pao građevinski materijal. Bio je dečak od samo devet godina kada se to desilo, roditelji su mu poginuli u razmaku od nedelju dana!  Ima samo sestru i zeta od bliže rodbine i drugove. Policiji to ide naruku jer navodno pokušavaju da se nagode sa njegovim najboljim drugom da niko ne talasa, ali se novopazarski portali bude i traže od bolnice zvaničan izveštaj o stanju mladića - navodi naš sagovornik i ističe da su trenutne informacije jako loše.

- Momka su čak četiri puta pokušali da reanimiraju, ali bez uspeha. Srce mu radi, ali je zbog teških povreda mozga neizvesno da li će se izvući  Prebačen je u Beograd maltene mrtav. Policiji je trebalo više od sat vremena da izađe na uviđaj. Po dolasku su legitimisali goste, dok je pretres urađen tek posle četiri sata - otkriva Pazarac koji je želeo da ostane anoniman.

Načelnik Policijske uprave Novi Pazar Nerko Ljajić je nezvanično, u porukama koje su procurele u javnost, naveo "da je neko lice u alkoholisanom stanju zadobilo povrede glave" i dodao "da misli da je bila tuča".


Nasko Lukić, zet pretučenog mladića nam je potvrdio se lekari u Beogradu bore za život njegovog šuraka.

- Vest se ovde krije jer iza vlasnika restorana "Bosna" stoji stranka SDP. Deca vlasnika restorana su pretukla Demira, polomili su mu lobanju, rebra, vilicu, a policiji su rekli da je navodno pao na ivičnjak! Oni za sebe kažu da su šerifi ovog grada i da mogu da rade šta hoće, da se bahate i tuku ljude iz čista mira - tvrdi Nasko Lukić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR