Glas Javnosti

"ČIKA DRAGAN NOSI MOG SINA IZ KABINETA U KABINET" Potresna objava majke učenika o nastradalom čuvaru Draganu, kog je ceo Ribnikar voleo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Čuvar Dragan koji je prvi nastradao u masakru u školi "Vladislav Ribnikar" bio je omiljen među đacima.

Dragan Vlahović, radnik obezbeđenja u školi "Vladislav Ribnikar", koji je ubijen u masakru zajedno sa još osam učenika, nije imao svoju decu, ali je sve učenike pazio kao da su njegova najrođenija. Bio je omiljen među đacima, pa čak i sa dečakom koji ga je ubio u krvavom piru.

Majka jednog od učenika ove škole na Instagramu je napisala da je Dragan uvek bio tu da pomogne mališanima i da im se nađe u teškim trenucima. Na večni počinak ispratilo ga je na stotine ljudi, mladih osoba i učenika ove škole, što samo pokazuje koliko je ubijeni Dragan bio cenjen i poštovan.



"Bio je jedan od najmlađih članova porodice Vlahović, uvek vredan, nasmejan i spreman na šalu. Nesebičan i velikog srca. Posebno je bio vezan za decu jer nije imao svoju. Neki sadašnji srednjoškolci su rekli kako ih je čika Dragan ispraćao nasmejan od prvog do osmog razreda. Pokazao je jednu veliku hrabrost šireći svoje ruke misleći da će uspeti da spreči olovo koje je krenulo na njega i zaštititi mališane. Nemamo pravo da prozivamo Gospoda našeg, dao nam je život, ima pravo i da ga uzme, ali nije trebalo ovako da bude. Sve smo očekivali, ne i ovo. Hvala ti Bože na svemu, ali ovo si trebao nekako da sprečiš. Ovoliki odaziv dece govori o veličini Dragana, puni nam srca. Hvala ti što si nam ulepšao detinjstvo i život, radovali smo se svakom susretu sa tobom. Ujko moj, bio si moj treći roditelj. Nisam mogao ni da zamislim da će doći ovaj dan, da ću doći, a tebe nema u dvorištu. Hvala na svemu što si me naučio u životu. Znamo ti i ja što smo sve prošli. Volimo te svi puno, srešćemo se opet. Srbija je zavijena u crno, svi te žalimo. Gde god si se pojavio sunce je sijalo", kazao je njegov sestrić.



Glas javnosti/M01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR