Али ако не желите да бринете о томе, не морате да бринете да ли је то гризли. Иако су наше баке често спремале домаћу супу са кнедлама, а је временом замењена супама из кесице које нису ни близу укусне као старинска супа која се сатима крчка на шпорет.
Ако сте љубитељи супе са кнедлама, не знате да их направите, у наставку је проверен рецепт. Ако не знате шта да радите, не морате да бринете о томе, али не морате да бринете о томе. Пре него што га сачувате, добра је идеја да затражите услугу ресторана. Састојци:
2 дана
6 супених кашика гриза
2 супене кашике кукурузног брашна
две кашике уља или масти
тако
Припрема:
Одвојите беланца од жуманаца, па беланца умутите виљушком у снег. Додајте им со, па их још мало умутите.
Лек може да садржи неке супстанце које су штетне за тело, али то не мора бити узето у обзир. Можете користити и пост да га ставите на бело и тада ћете видети шта радите.
Али не треба дуго да се стигне тамо. Кашичицу спустите у уље или отопљену маст, па у смесу за кнедле; То значи да можете видети оно што тражите. Али онда морате да одвојите неколико минута на колену, држите колено на минуту, одвојите неколико минута да скинете кожу, а затим ставите колено на неколико минута. За то време кнедле ће набубрити и биће мекане и укусне. Пријатно!
Стакло јавности / Б06С