Glas Javnosti

Rođenima u ovom znaku uskoro sve kreće nabolje! Već od kraja aprila!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Poznata ruska astrološkinja Vasilisa Volodina tvrdi da za pripadnike jednog horoskopskog znaka sledi dugotrajan talas istinske sreće koji će potrajati čak narednih 20 godina!

- Greške i neuspesi ovog znaka ostaju u prošlosti, a na scenu stupa sveobuhvatni uspeh koji će ga pratiti u svemu. Bik će privlačiti sreću ka sebi poput magneta - piše Volodinina.

Predstavnicima ovog znaka najveća pomoć stiže u vidu osobe sa autoritetom koja će im pomoći da se vremenom popnu na sam vrh. Oni mogu da očekuju i veoma dobre finansijske okolnosti u narednim godinama i postepeno bogaćenje na različite načine.

Veliki profit će im olakšati reševanje problema u životu pa i ostvrenje želja, za koje nisu verovali da će ih ikada realizovati.

znak Bika u horoskopu

Foto: unsplash

- Zvezde su na vašoj strani i sreća vas prati - na vama je da prepoznate, prihvatite i iskoristite dobre okolnosti. Pored finansijskog blagostanja Bikovi će imati i duhovnu snagu i emocionalnu harmoniju, što će dodatno unaprediti njihov život. Nemojte zaboraviti da bez ravnoteže duhovnih i materijalnih vrednosti nije moguće uživanje u dugotrajnoj sreći - napominje Volodinina.


Bikovi će u narednih 20 godina dobiti priliku da razviju svoje veštine, privuku sjajne mogućnosti, porade na svom samoostvarenju i da uživaju u životu koji zaslužuju.

Već od kraja aprila, kada Venera, vladarka Bika uđe u ovaj znak nastupa povoljan period za sve rođene u ovom znaku.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR