Glas Javnosti

Novac stiže za tri horoskopska znaka! Ni retrogradni Merkur im ne može ništa!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kad se spomene retrogradni Merkur, čak i oni koji ne prate astrologiju znaju da je to sinonim za nešto loše. "Na snazi" je do 24. aprila, ali ovoga puta neće poremetiti sve znakove. Naprotiv! Donosi im sreću i pare!

Retrogradni Merkura ovog meseca usreći će pripadnike tri znaka i to najviše na polju finansija! 

Ribe

Pucate od samopouzdanja, pa će to privući ljude oko vas, a posebno će primetiti nadređeni. Ne plašite se promena, jer će to još brže otvoriti put novom izvoru prihoda. Odličan mesec za ulaganje u privatni biznis, može vam se višestruko vratiti.

Bik

Mlad mesec u Ovnu utiče na vašu 9. kuću životnih vrednosti i prioriteta, filozofije i visokog obrazovanja. Budite spremni za unutrašnje i duhovne promene. Već 21. aprila, Jupiter, planeta ekspanzije, i Uran, planeta promena i tehnologije, susreću se u vašem horoskopskom znaku. Problem koji vas je dugo držao u napetosti, uključujući i finansijski, rešićete na najbolji način za vas.


Devica

Ne žurite sa odlukama! To će uroditi plodom! Iskoristite svoje vreme mudro. Napravite planove za blisku budućnost i pripremite se za njihovu realizaciju krajem meseca. Promene u finansijama su moguće samo uz pravilnu pripremu planova za budućnost. Napravite prioritete i uzdržite se od impulsivnih kupovina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR