Glas Javnosti

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila: Velike poteškoće za znakove

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Otkrijte šta vas čeka u ovoj nedelji aprila prema astrološkim prognozama

Ovan

Ovo je sjajna nedelja za vas! Sve—i mislimo *sve* trenutno ide u vašu korist. Pun mesec ove nedelje nudi vam slatke plodove vašeg minulog rada i priliku da napredujete i više nego što možete da zamislite i na više načina nego što možete da izbrojite. Da, govorimo o globalnom priznanju! Štaviše, može se pojaviti i prilika da se prepustite svom unutrašnjem lutalici. Dakle, odredite nameru za svoju destinaciju iz snova i pustite božanske sile da rade svoju magiju.

Bik

Ovo je nedelja da kanališete svog unutrašnjeg zen majstora—da naučite da postanete mirni usred oluje. Istina je da je malo verovatno da će stvari ići u vašu korist—na površnom nivou, a verovanje da postoji veći plan za vas pomoći će vam da prođete kroz sve to sa lakoćom i radošću. Oh, i još nešto! Ne zaboravite da odvojite vreme za rituale i prakse koje vam pomažu da ostanete prizemljeni. Šetanje bosi kroz polja ili na plaži - toplo se preporučuje!


Blizanci

Nada i isceljenje ključne su reči ove nedelje! U stanju ste da se osvrnete na putanju svog života kroz sočivo zahvalnosti - razumete da se sve odvija onako kako je trebalo i kada je trebalo. Dajte sebi vremena koje vam je potrebno da pređete u drugi mod i integrišete životne lekcije. Najbolje bi bilo da provedete vreme u prirodi, idete na plažu ili jednostavno uživate u spa danu. Zaključak: Uradite sve što vam izmami osmeh na lice i omogući vam da osetite jedinstvo sa planetom.

Rak

Zvanično je, vi ste u svojoj eri šefovanja! Sarađujete sa svim pravim ljudima, donosite smele odluke i brzo se krećete u pravcu svojih snova! Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: Verujte da ćete doći na naslovnice iz svih pravih razloga! Ali, radi se samo o profesionalnim aktivnostima ove nedelje. Ipak, probajte da nađete vreme za sebe. U isto vreme, dajete prioritet prijateljstvima koja donose radost, lepotu i sjaj u vaš život!

Lav

Magija veze je velika tema za vas ove nedelje. Kosmos vas podseća da se prava intimnost rađa iz ranjivosti i autentičnosti. Dakle, nemojte se plašiti da spustite svoj oprez i otkrijete dubine svog bića. Bilo da ste u vezi ili istražujete novu vezu, ovo je vaše vreme da stvorite veze koje prevazilaze uobičajene. Uz to, profesionalna partnerstva i saradnje će takođe verovatno biti u centru pažnje. Obratite pažnju na sve načine na koje ste pozvani da zajedno stvarate i utkate magiju u tapiseriju života.

Devica

Recite zbogom svakodnevnici i pozdravite svet bujnih vrtova, kulinarskih avantura i magije „uradi sam“ dok ulazite u sezonu Bika. Vaša unutrašnja carica šapuće vam slatke stvari na uvo, podstičući vas da se prepustite jednostavnim životnim zadovoljstvima. Bilo da prljate ruke u bašti, pripremate gurmanski obrok ili pečete hleb u kuhinji, pustite svojoj kreativnosti na volju. Uz to, ohrabruju vas da date prioritet i ritualima nege o sebi. PS: Zašto se ne prepustite losionima i napicima koji se kuvaju u sopstvenoj apoteci?

Vaga

Spremite se da sa stilom zakoračite u eru svog novog početka! Nedelja koja je pred nama donosi sa sobom uzbudljive prilike za nove početke, posebno na finansijskom planu. Vreme je da posadite seme uspeha i posmatrate kako cvetaju u nešto veličanstveno. Štaviše, vaš instinkt je trenutno dodatno začinjen. Verujte u ono što vam vaš instinkt govori, sada i u svakom trenutku.

Škorpija

Vežite se! Sa punim mesecom u vašem znaku, čeka vas vožnja. Uvidećete da stvari na profesionalnom planu napreduju za vas, donoseći vam uspeh i priznanje. Štaviše, prilika da putujete i proširite svoje carstvo takođe može biti na horizontu. Ostajući verni svojoj misiji i svojoj viziji, ići ćete na razna mesta! Zapamtite, uspeh nije samo postizanje cilja; radi se o putovanju na koje idete da biste tamo stigli. Ostanite fokusirani, ostanite odlučni i ne plašite se da preuzmete uzde i sami upravljate svojim kursom.


Strelac

Pripremite se za vrtlog promena pod čarolijom punog meseca ove nedelje! Univerzum vam pravi neočekivane preokrete. Dakle, ne zaboravite da se usidrite u svoju istinu i ostanite prizemljeni usred haosa. Prigrlite neočekivano raširenih ruku i verujte da se sve dešava za vaše najviše ciljeve i najveće dobro. Oh, i još nešto! Kada dođe vreme za otpuštanje, pustite se sa lakoćom i unutrašnjim saznanjem da stvarate prostor za veću stvarnost.

Jarac

Sa retrogradnim Merkurom u punom zamahu, osećate želju da se odmaknete od svakodnevice i ponovo procenite svoj unutrašnji pejzaž. Dakle, skuvajte sebi šolju čaja i razmislite o svojim ciljevima, prioritetima i svom opštem pravcu u životu. Da li ste na pravom putu ili je vreme za korekciju kursa? Verujte svojoj intuiciji da vas vodi dok se krećete kroz uspone i padove i sve između. U isto vreme, zapamtite da se ne radi o drastičnim promenama. Radi se o proceni šta radi za vas i eliminisanje onoga što nije kako biste mogli da stvorite veću stvarnost za sebe!

Vodolija

Upustili ste se u intimni ples sa svojim demonima. Gledali ste svoje senke u oči dok se nisu rastvorile u prostorno-vremenskom kontinuumu. Dakle, učini sebi uslugu: Budi i samo diši. Dajte sebi trenutak da budete svedoci svega što vam se sprema pod čarolijom punog meseca ove nedelje i verujte onome što se dešava iza kulisa. Kada su u pitanju srčane stvari, od vas se traži da prestanete da samo jurite za nečim. Dajte sebi dozvolu da vidite stvari onakve kakve jesu; da očistite ono što vam više ne služi i napravite prostor za nekoga ko će učiniti da se osećate posebno i da stoji uz vas kroz najburnije oluje.

Ribe

Kao saosećajna i empatična duša, uvek ste tu za svoju posadu. Međutim, sklonost da potrebe drugih stavljate ispred svojih na kraju vas iscrpljuje — i to je nešto na šta vas zvezde upozoravaju ove nedelje. Reč za mudre: Nemojte se plašiti da kažete svoju istinu i potvrdite svoje granice - bilo da je to odbijanje dodatnih odgovornosti na poslu ili postavljanje granica u vašim ličnim odnosima. Zapamtite, poštujući sopstvene granice, osnažujete druge da učine isto, podstičući dublje.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR