Glas Javnosti

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za nedelju pred nama.

Ovan

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Marsa i Saturna, planeta sukoba i prošlosti, upozorava da se čuvate mlađe i starije osobe na poslu. Sa retrogradnim Merkurom blizu asterioida Hiron u vašem astrološkom polju ličnosti, imate potrebu da poravnate račune sa nekadašnjim saradnicima. Asteroid Gold, donosi novac rođenima u trećoj dekadi znaka. Imate podršku jednog Strelca.

Ljubav Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt "pada" u astrološku kuću privatnosti, a ove godine 15. aprila, moguće su trzavice u domu i porodici, naročito sa ženama. Pozicija planete ljubavi, Venere, koja vlada partnerskim odnosima, početkom nedelje donosi vam susret sa Vodolijom ili Lavom.

Zdravlje Problem sa cirkulacijom.


Bik 

Posao Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje nađe se u trećem astrološkom polju a ove godine to će biti 15. aprila, kada donosi novac majskim Bikovima, preko stranaca, putovanja, trgovine prehrambenim proizvodima. Spoj Sunca i retrogradnog Merkura, simbola vlasti, ugleda i biznisa, u prvom delu nedelje, može da rezultira tajnim dogovorom sa osobom na položaju.

Ljubav Početkom perioda, bračni partner pokazuje znake ljubomore. Aprilske Bikove očekuje strastveni susret s nekim ko se bavi medicinom, farmacijom. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, blizu Saturna, donosi vam udvaranje osobe koju ste smatrali prijateljem. Dopada vam se jedna Riba.

Zdravlje Čuvajte se u saobraćaju.

Blizanci

Posao Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje "pada" u vašu astrološku kuću posla, a ove godine 15. aprila, obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, što upozorava na oprez sa finansijama. Neko na vašem poslu će pokušati da vas spreči ili uspori u realizaciji poslovnog projekta koji vam je izuzetno važan iz više razloga.

Ljubav Majski Blizanci, već početkom perioda, mogu da se zaljube. Venera u astrološkoj kući društvenog života, slobodnim predstavnicima znaka donosi susret sa Ovnom u klubu, na proslavi ili preko interneta. U prvom delu perioda, obratite pažnju na komunikaciju sa bračnim partnerom. Lav misli na vas.

Zdravlje Alergija.

Rak

Posao Jednom godišnje, prva četvrt vašeg vladaoca Meseca nađe se u vašem znaku, a ove godine, 15. aprila, opominje vas da povedete više računa o dokumentima, kao i prilikom formulisanja ugovora. Sunce, koje upravlja vašim poslom, blizu retrogradnog Merkura u astrološkom polju karijere, upozorava da pokušate da budete tolerantniji prema mlađim saradnicima.

Ljubav Spoj Saturna i Marsa, vladaoca partnerskih odnosa i ljubavi, najavljuje trzavice i konflikte sa voljenom osobom, naročito ako se radi o Ribama. Sekstil Venere i Plutona, simbola emocija i strasti, nagoveštava iznenadno poznanstvo sa šarmantnom osobom preko posla. Dopada vam se jedna Škorpija.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Lav 

Posao Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt, nađe se u astrološkoj kući prepreka, a ove godine 15. aprila, upozorava da pazite šta izjavljujete i potpisujete. Konjunkcija vašeg vladaoca Sunca i retrogradnog Merkura, koji upravlja vašim poslovnim aktivnostima i planovima, donosi vam dogovor sa nekadašnjim saradnicima iz drugog grada ili države.

Ljubav Pluton, vladalac vaših partnerskih odnosa, početkom nedelje, pravi sekstil sa Venerom, nagoveštava strastveni susret sa jednim Ovnom. Zauzeta osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata, ne odustaje od namere da se vidi s vama. Strelac misli na vas. Ne prestajete da razmišljate o jednom Blizancu.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

Devica

Posao Vaš i vladalac vaše karijere, Merkur, retrogradnim hodom približava se Suncu u astrološkom polju novca i rizika, donoseći vam vanredne troškove. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje nađe se u Raku, a ove godine 15. aprila, što najavljuje uspeh preko saradnje sa strancima i velikih društvenih projekata. U drugom delu nedelje, mogući vanredni troškovi.

Ljubav Sa Crnim Mesecom Lilit u vašem znaku i Venerom u astrološkom polju strasti, ne možete da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Već početkom perioda, bračni ili dugogodišnji partner vam pomaže da dobijete podršku u važnom poslovnom angažmanu. Jedan Rak vam šalje romantičnu poruku.

Zdravlje Podložnost povredama.


Vaga 

Posao Vaš i vladalac vaših finansija, Venera, početkom perioda, obrazuje sekstil sa Plutonom, što već početkom perioda uvećava vaše prihode. Pozicija asteroida Viktorija donosi uspeh septembarskim Vagama. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje pada u astrološku kuću karijere Vaga, a ove godine 15. aprila, može da uveća prihode rođenih u trećoj dekadi znaka.

Ljubav Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, blizu Saturna, nagoveštava konflikt sa voljenom osobom, zbog njene preterane posvećenosti poslu. Sunce blizu retrogradnog Merkura, koji upravlja vašom intuicijom, sredinom sedmice, donosi vam kontakt sa jednom harizmatičnom osobom preko interneta.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

Škorpija 

Posao Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt pada u vaše deveto astrološko polje, a ove godine 15. aprila, donosi vam novac preko izdavaštva, kontakata sa strancima i putovanja. Pozicija retrogradnog Merkura blizu Sunca, upozorava na oprez sa dokumentima i saradnicima. Pozicija asterioda Fantazija donosi inspiraciju umetnicima rođenima krajem znaka.

Ljubav Početkom perioda, Venera u Ovnu obrazuje harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, što unosi više uzbuđenja u vaš ljubavni život. Konjunkcija vašeg vladaoca Marsa i Saturna, planeta strasti i prošlosti, u polju ljubavi, nagoveštava susret sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Rak misli na vas.

Zdravlje Nervna napetost.

Strelac

Posao Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u astrološkoj kući finansija, a ove godine to će biti 15. aprila, kada obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Jupiterom, što vam uvećava prihode. Aspekt između Venere i Plutona, planeta posla, moći i novca, donosi vam uspeh ako se bavite kreativnim ili zanimanjem u vezi sa sportom. Oslonite se na jednog Ovna.

Ljubav Spoj Marsa i Saturna u Ribama nepovoljno utiče na odnos sa dugogodišnjim partnerom. Retrogradni Merkur, koji upravlja vašim emotivnim životom, ide ka Suncu, donoseći vam sredinom perioda susret s nekim ko stiže sa dužeg puta ili živi u inostranstvu. Dopada vam se jedan harizmatični Lav.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.

Jarac

Posao Već početkom perioda novac vam pristiže preko porodičnog biznisa, nekretnina ili honorarnog posla. Konjunkcija Marsa i vašeg vladaoca Saturna u trećem astrološkom polju, nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Krajem perioda, možete da dobijete ponudu za isplativ vid saradnje sa strancima iz neke prekookeanske zemalje.

Ljubav Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje nađe se u polju partnerskih odnosa, a ove godine 15. aprila, nagoveštava poznanstvo sa zauzetom osobom. Retrogradni Merkur blizu Sunca u četvrtom astrološkom polju, donosi trzavice sa bračnim partnerom i članovima porodice. Vašu pažnju sve više privlači jedan Bik.

Zdravlje Oprez u saobraćaju.

Vodolija 

Posao Pluton u vašem znaku u aspektu sa Venerom, donosi vam novac preko rođaka, intelektualnih delatnosti i kraćih putovanja. Pozicija Marsa i Saturna, najavljuje kontakt sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje u Raku, a ove godine 15. aprila, može da vam donese probleme sa saradnicima i finansijskom dokumentacijom.

Ljubav Merkur, vladalac vašeg emotivnog života, retrogradnim hodom ide ka Suncu pa ćete imati potrebu da sa voljenom osobom razmotrite odluku koja je važna za oboje. Na kraćem putu, predavanju ili nekjom porodičnom skupu, možete da upoznate atraktivnu, osobu. Jedna Vaga sve više misli na vas.

Zdravlje Nervna napetost.

Ribe 

Posao Konjunkcija Marsa i Saturna u vašem znaku, planeta akcije i stagnacije, čini vas sklonim odlaganju obaveza. Sekstil između Plutona i Venere, početkom perioda, donosi vam novac preko paralelnih ili honorarnih aranžmana. Umetnici i sportisti, u prvoj polovini nedelje, mogu da sklope dogovore o novim, isplativim angažmanima. Oslonite se na jednog Bika.

Ljubav Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt pada u vašu astrološku kuću ljubavi, a ove godine 15. aprila, može da vam donese i novu ljubav. Retrogradni hod vladaoca partnerskih odnosa, Merkura koji se približava Suncu, nagoveštava susret s nekim preko poslovnih konatakta. Dopadate se jednom Biku.

Zdravlje Bol u zglobovima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR