Glas Javnosti

Horoskop za 7. septembar: Raka čeka unapređenje, dok Ovnove čeka uspeh

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Jedan znak će imati buru suprotnih emocija u jednom danu, dok će drugi biti jako mudar...

Ovan
Danas poseban uspeh očekuje Ovnove koji se bave finansijama, koji rade u oblasti prava, menadžmenta ili koji sarađuju sa inostranstvom. Kratkotrajne nesuglasice sa partnerom obeležiće ovaj dan. Moguća je rasprava. Glavobolja.

Bik
Ovaj dan donosi kontroverzne uticaje budući da, s jedne strane, imate finansijski uspeh, dok, s druge strane, možete imati raspravu s jednim kolegom. Burno ćete reagovati na negativan komentar partnera, pa je moguća svađa. Nedostatak gvožđa u organizmu.

Blizanci
Poslovna saradnja s inostranstvom i putovanje su glavne teme ovog dana. Značajno unapređenje na finansijskom planu. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Strelca ili Vage. Proverite pritisak. 

Rak
Značajno unapređenje poslovanja budući da ćete uvesti nove metode rada i da ćete proširiti krug saradnika. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Device ili Bika. Početak ljubavne veze. Unosite što više voća i povrća u ovom periodu bogate ponude.

Lav
Glavna tema ovog dana je poslovna saradnja sa inostranstvom. Očekuje vas važno poslovno putovanje. Finansijski uspeh zahvaljujući mudrom potezu. Očekuje vas početak ljubavne veze sa osobom koju možete upoznati preko prijatelja. Pad imuniteta.

Devica
Nezaposlene Device danas mogu da dobiju poslovnu ponudu. Međutim, neophodno je da se unapred precizno dogovore o svim uslovima. Slobodne Device danas mogu da upoznaju srodnu dušu na nekoj proslavi sa prijateljima. Upala desni.

Vaga
Sjajna poslovna ponuda ili unapređenje na poslu koji već obavljate. Iskoristite podršku planeta da unapredite svoje finansije. Pred vama je ljubavna dilema, jer vam se u isti mah dopadaju dve osobe na različit način. Promenite režim ishrane.

Škorpija
Pruža vam se jedinstvena prilika da ostvarite veoma važan poslovni cilj. Sada je pravi čas da realizuje te originalnu poslovnu ideju. Dopada vam se osoba od koje se po godinama dosta razlikujete. Pa ipak, poslušajte svoje srce. Nesanica.

Strelac
Strelčeve koji se bave turizmom, trgovinom ili rade sa klijentima očekuje veliki prosperitet. Finansijski dobitak. Danas možete preći granicu prijateljstva sa osobom koja vam se već duže vreme dopada na drugi način. Glavobolja.

Jarac
Ovaj dan na poslu obeležiće značajan finansijski dobitak. Pred vama je uspešan poslovni dogovor.

Danas možete da upoznate svoju srodnu dušu u okviru posla koji radite. Očekuje vas burna i veoma strastvena ljubavna veza. Problemi sa ekcemom.

Vodolija
Ovaj dan donosi vam početak rada na značajnom projektu. Detaljno dogovorite sve uslove saradnje da ne bi došlo do nesporazuma. Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu i predstoji vam lep i romantičan period. Urastanje nokta, obavezan je odlazak kod pedikira.

Ribe
Glavni izazov ovog dana je da ispoštujete zadate rokove. Ključ uspeha će biti savršena organizacija i timska saradnja. Vaš odnos sa partnerom je sve bolji i bolji. Očekuje vas realizacija važnog zajedničkog cilja. Ukočenost vratnog dela kičme prenosi glossy.espreso.co.rs.

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR