Glas Javnosti

GEJMERI SVIH ZEMALJA: Najbolje video-igre 2020. godine!


Autor: Glas javnosti

Uprkos teškoj godini i nevoljama koje je napravio koronavirus, gejming u 2020. je i dalje bio vredan spomena. Ovo su neke od najboljih igara u prošloj godini.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales je atraktivan naslov za PlayStation 5, a dostupan je i na PlayStationu 4. Reč je o predivnom nastavku već dobro dizajniranog Marvel's Spider-Mana koji, umesto da se bavi celim Njujorkom, stavlja fokus na Harlem.

Ako ste tražili nešto novo u odnosu na izvornog Spider-Mana, recimo samo da igra više podseća na DLC nego na zasebni deo, što s druge strane ne smanjuje njen kvalitet i vrednost.

Among Us

Among Us, globalni hit, osvojio je srca gejmera svih uzrasta. Riječ je o digitalnoj društvenoj igri u kojoj kao član posade pokvarenog broda pokušavate da popravite sisteme, a u svemu vas sprečava jedan od članova - "Impostor", odnosno uljez, čiji je cilj da pobije ostale.

Ako ga tim otkrije i usaglasi se oko izbacivanja, on leti u vakuum, igra je gotova i preživeli su pobedili. Problem je, doduše, to što paranoja radi svoje i posada često izbaci pogrešnu osobu.

Video-igra je dostupna na skoro svakoj zamislivoj platformi, jako je zarazna i potpuno zaslužuje svoje mesto među najboljima za 2020. godinu.

Astro's Playroom

Tehnološki demo za PlayStation 5 pod imenom Astro's Playroom je video-igra koje najbolje pokazuje sve što PS5 može, uključujući i DualSense kontroler.

Ovaj simpatičan platformer izvrsno kombinuje precizne vibracije koje pomoću zvuka i slike dočaravaju okolinu oko glavnog lika. Astro's Playroom sa stilom daje uvid u stvari koje ćemo, uz malo sreće, susretati u mnogim naslovima koji će doći na ovu next-gen konzolu.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout je neobičan battle royale koji vatreno naoružanje i mape koje se sužavaju, menja sladunjavom paletom i otkačenim likovima koji čitavu stvar pretvaraju u histeričnu video-igru u kojoj 60 igrača pokušava da protrči kroz gomilu platformskih izazova.

Slasher's Keep

Ovo nije previše popularna video-igra, što ne znači i da nije kvalitetna. Reč je o akciji u kojoj pokušavate da pobegnete iz zatvora punog čudovišta i zamki.

Na raspolaganju vam je gomila oružja i opreme začinjenih zabavnim retro vizualnim stilom i izvrsnim sistemom borbe, u kom pametnim nišanjenjem odbijate neprijateljske napade. I da... Slasher's Keep je u potpunosti napravio samo jedan čovek.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR