Glas Javnosti

'GAZDA' USKRAĆUJE OSNOVNA LJUDSKA PRAVA RADNICIMA: Milov tajkun preti otkazom zaposlenima koji izađu na izbore!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predviđanja nekih analitičara da Milu Đukanoviću ne odgovara visoka izlaznost na izborima, sve su realnija o čemu svedoči i informacija iz Zete gde se na sve načine građanima uskraćuje jedno od osnovnih prava - pravo na izbor vlasti.

Tajkun Mila Đukanovića Rajo Šuškavčević i vlasnik režimske firme "Transpetrol", zbog velike izlaznosti u Zeti, zastrašuje i preti zaposlenima u svojoj firmi otkazom, ako izađu na izbore.

Šuškavčević ima razvijen biznis i u Srbiji, a njegovi poslovi bi uskoro mogli biti podvrgnuti institucionalnim tretmanom i automatski stopirani od strane nadležnih institucija.

Šuškavčević se već duže vreme pominje kao švercer nafte prema Kosovu. Sumnja se da je ovim poslovima za nekoliko desetina miliona oštetio budžet Srbije i Crne Gore.

Šuškavčević se pamti i kao čovek koji je 1991. godine, što je tada bila prava senzacija, kupio "mercedes CL 600" za više od 300.000 maraka.  Rajo Šuškavčević je i član DPS Zeta, a poznat je i po "Rajovom ranču" nelegalnom gradilištu u zoni Manastirskog vrbiša na Morači.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR