Glas Javnosti

KEJT MIDLTON SE VRAĆA, ALI UZ POMOĆ TAJNOG PLANA? U saradnju uključene i ove dve važne ličnosti

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kako prenose britanski mediji, osnovan je tim koji će biti zadužen za osmišljavanje Kejtinog novog rasporeda

Razne teorije zavere kruže o razlozima nestanka Kejt Midlton, mnogi ističu da su stvari otišle predaleko, te sada, navodno, Kensingtonska palata aktivno radi na planu za njen veliki povratak.


Najbliži tim Kejt i Vilijama radi oko ovog poverljivog projekta, a kraljevski izvori su rekli da su radnici palate zatražili pomoć i savet zbog svega što se trenutno dešava oko života buduće kraljice.

Kako prenose britanski mediji, osnovan je tim koji će biti zadužen za osmišljavanje Kejtinog novog rasporeda, a konsultovali su i dva bivša pomoćnika, od kojih je jedan njen novi privatni sekretak, potpukovnik Tom Vajt, koji se pridružio kraljevskom timu u januaru.


Novi privatni sekretar princa Vilijama, bivši diplomata Ijan Patrik, takođe je deo seniorskog tima.

Timovi rade danonoćno na osmišljavanju plana za povratak na posao princeze od Velsa nakon nedelja ogromnog pritiska. Svi znaju da će svet gledati u nju posle nedelja pojačanih spekulacija i često neobičnih komentara na društvenim mrežama - navode izvori za tamošnje medije, a spekuliše se da će Kejt gostovati i u jednom podkastu, dodaju oni.


Planirano je da Kejt, koja je poslednji put viđena na kraljevskoj dužnosti na Božić, buće ponovo u javnosti nakon Uskrsa.

Podsetimo, novi skandal drma britansku kraljevsku porodicu i njihovu intimu, nakon što je otkriveno da je u bolnici u kojoj je Kejt Midlton podvrgnuta operaciji abdomena, a u kojoj je kasnije ležala, pokrenuta istraga!


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR