Glas Javnosti

MONSTRUOZNO! Banda pedofila davala deci alkohol i kokain, a zatim ih GRUPNO SILOVALA

Svet
Autor: Glas javnosti

Sedam članova grupe pedofila koji su se predstavljali kao "veštice i čarobnjaci" proglašeno je krivim za vođenje "monstruoznog" lanca seksualnog zlostavljanja dece u Glazgovu.

U onome što je Nacionalno društvo za prevenciju okrutnosti prema deci (NSPCC) nazvalo jednim od najgorih slučajeva proteklih decenija.


11 članova pedofilskog lanca suočilo se sa nizom optužbi protiv troje dece.

Porota Višeg suda u Glazgovu danas je proglasila sedam članova krivim za seksualni napad i silovanje. Na suđenju, koje je trajalo više od dva meseca, rečeno je da su članovi grupe alkoholom i kokainom trovali decu i podvrgavali ih grupnim silovanjima na raznim lokacijama.


Zavisnici od heroina organizovali su redovna okupljanja radi brutalnog nasilja između 2010. i 2020. godine. Starija deca su bila primorana da zlostavljaju mlađe. Na sudu su mesto gde su ih nasilnici držali nazvali "kućom zveri" i tvrdili da su pripadnici grupe optužili za silovanja, dok su se neki od seksualnih prestupnika smejali.

Ian Ovens (45), Elaine Laneri (39), Lezli Viliams (41), Poll Brenan (41), Skott Forbs (50), Beri Vatson (47) i Džon Klark (46) proglašeni su krivima za silovanje i seksualni napad i za ubistvo u pokušaju i krivična dela u vezi sa drogom.


Tokom svedočenja i policijskih razgovora, deca su otkrila da su ih primoravali da uđu u rernu, frižider i zamrzivač u pokušaju da ih ubiju. Deca su verovala da su njihovi napadači veštice i čarobnjaci koji svojim „magičnim štapićima“ mogu da ih pretvore u pse i mačke.

Advokati su tvrdili da deca možda lažu, ali tužioci su rekli da bi bilo "preterano podmuklo" izmišljati zločine "najmonstruoznije vrste". Dve veštice su me držale za noge, bilo mi je neprijatno, sve veštice i čarobnjaci su gledali“, priča jedno dete.


Glas javnosti 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR