Glas Javnosti

Stanković osvoji titulu sa Ferencvarošom

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski trener Dejan Stanković osvojio je titulu sa mađarskim Ferencvarošem, koji je po 35. put u svojoj istoriji postao šampion države.

Dejan Stanković i Ferencvaroš odigrali su remi sa Kišvardom, pošto je utakmica završena bez golova.

Na pet kola do kraja šampionata, Dejan Stanković overio je titulu.

Osvajanje titule lige je najvažnije, to je šesta zaredom, ali za mene je prva, u ovom trenutku je najvažnije. Želeo bih da se zahvalim predsedniku Gaboru Kubatovu, on me je od početka ohrabrivao i rekao mi da smo partneri, da pripadamo istoj porodici, da se držimo zajedno. Takođe bih želeo da se zahvalim Tamašu Hajnalu na podršci, blisko smo sarađivali tokom cele sezone i donosili teške odluke. Ferencvaroš je veći od svih, želim da se zahvalim članovima osoblja i mojim igračima, bez njih ne vredim ništa. Prvi meseci su počeli teško, ali smo posle priprema u Španiji odlično počeli prolećnu sezonu, od 3. februara igramo odlično, sa izuzetkom dva LK meča, neporaženi smo. Tim mi je dao snagu i kada sam bio u Milanu sa sinom, treći gol protiv ZTE-a je značio sve.

 

Posle izjave, igrači Ferencvaroša ušli su na konferenciju i poprskali ga šampanjcem.

Pitali su ga novinari kako se razlikuje ova titula sa titulom u Zvezdi.

Svaka šampionska titula i proslava su različiti. Videlo se to malopre, ovo je moj tim, među nama je pravo jedinstvo, mnogo smo patili, ali smo se uvek držali zajedno. Iako kažu da je moj najjači tim, ako imate Ferari, ali ne znate kako da ga vozite, možete se srušiti. Dodao bih da sezona još nije završena, želimo da osvojimo i Kup Mađarske, a već se spremamo za polufinale kao da je finale.

Glas javnosti /S08S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR