Glas Javnosti

FILIPE, CARE! ON JE NEVEROVATAN! Ma, nisam ja, onaj DEBELI ČOVEK zna šta radi!


Autor: (Glas javnosti)

Može li uspešnije i - emotivnije. Teško! E pa kapitenu srpskih vaterpolista Filipu Filipoviću ovo mu je bio drugi trijumf na Olimpijskim igrama, a ujedno i oproštaj od reprezentacije.

"Zaista je sve emotivno, tek će nas sve stići, dali smo sve i više od toga. Hvala svima u Srbiji, Savezu, svim ljudima koji su nam pomogli, oni najbolje znaju ko su", rekao je Filipović posle meča.

Filip dodaje da su svi zaslužni za zlatno, jer su svi disali kao jedan.

"Nije moglo bolje nego da se ova generacija oprosti na ovaj način. Kao što su Žile i Boba (Živko Gocić i Slobodan Nikić p.a.) uradili u Riju, tako smo sada i mi. Potrajali smo još pet godina. Ovo nije uspeh samo ovih 13 igrača i stručnog štaba, ovo je uspeh celog sistema, taj sistem se pokazao da daje rezultate i davaće. Samo je bitno verovati do kraja", dodao je kapiten Srbije.

Komentar o Dejanu Saviću je posebno zanimljiv.

"Znam da je medijima u Srbiji i nekim ljudima bilo teško da poveruju da možemo do zlata posle onakvih igara u grupi, ali onaj 'debeli čovek' zna šta radi, uradio je to evo već drugi put. Njemu stvarno kapa dole, naklon do poda, ono što on ima u svojoj glavi niko od nas ni u najgorim snovima ne bi mogao da zamisli", zahvalio se selektoru Dejanu Saviću.

On i drugari odlaze, a ovo je poruka za naslednike:

"Ostavljamo vaterpolo u najboljim mogućim rukama, kad je bilo najpootrebnije, bili su tu. I ne samo ovi momci ovde, nego i oni koji zbog broja igrača nisu uspeli da krenu sa nama. Hvala im što su nas trpeli, mi smo sami sebi teški, ali nećemo ih vise 'daviti', doći ćemo na poneku utakmicu da se radujemo novim pobedama", zaključio je Filipović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR